کد خبر: 695887
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳
سرلشکر جعفری:
فرمانده کل سپاه در پیامی به همایش پیشکسوتان جهاد و شهادت تأکید کرد: روزهای تعیین‌کننده و حساسی پیش رو داریم و انقلاب اسلامی هنوز سال‌ها و ماه‌های تعیین‌کننده‌ای در پیش رو خواهد داشت.
روزهای تعیین‌کننده و حساسی پیش روی انقلاب اسلامی قرار داردژبه گزارش جوان آنلاين به نقل از سپاه نیوز، همایش پیشکسوتان جهاد و شهادت صبح امروز آغاز به‌کار کرد و در ابتدای این همایش، پیام سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای حاضران در این مراسم قرائت شد که متن این پیام به شرح زیر است:

لازم است پیشکسوتان جهاد و شهادت در همه صحنه‌ها آماده باشند. روزهای تعیین‌کننده و حساسی پیش رو داریم و انقلاب اسلامی هنوز سال‌ها و ماه‌های تعیین‌کننده‌ای در پیش رو خواهد داشت.
جبهه‌های خون‌رنگ حق علیه باطل و نیز عرصه‌های جهاد و سازندگی پس از آن، آینه‌ای از بروز و ظهور اخلاص و کرامت بسیجیان است؛ آنان که به حقیقت قرآن رسیده بودند چه آنان که به فیض شهادت نرسیدند، چه آنان که در پرورش و بسط افکار و روحیه بسیجی و بسیجی‌گری بیرق بسیج را افراشته و حیات می‌کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار