کد خبر: 695717
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹
معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: مهلت تکمیل موجودی حساب دانشگاهیان عمره‌گذار تا اول بهمن‌ تمدید شد.
تسنیم: محمد زارع معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، گفت: با توجه به درخواست های مکرر دانشجویان مبنی بر تمدید مهلت تکمیل موجودی عمره و آماده نشدن وام بانک برخی از زائرین، زمان تکمیل حساب دانشگاهیان تا اول بهمن ماه تمدید شد.

زارع گفت: شرط لازم برای قرار گرفتن در کاروان، تکمیل موجودی هر نفر تا سقف هزینه اعلام شده و تحویل تمام مدارک(با گذرنامه) است.

وی ادامه داد: تمام دانشجویان می‌بایست تا قبل از زمان کاروان‌بندی نسبت به تکمیل موجودی و تحویل مدارک به صورت کامل اقدام نمایند.

معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره دانشگاهیان گفت: با توجه به زمان اندک باقی مانده تا کاروان‌بندی و مشخص نشدن وضعیت وام عمره برخی از زائران، هر شخص می‌بایست به صورت نقدی موجودی خود را تکمیل نموده و اگر در آینده وام به حساب ایشان واریز شد، از وام عمره استفاده کنند.

حدود قیمت اعلام شده برای زائران، 2 میلیون و 200 هزار تومان اعلام شده که دانشگاهیان عمره‌گذار باید تا تاریخ قید شده نسبت به تکمیل موجودی خود تا سقف این مبلغ اقدام کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار