کد خبر: 695624
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۷
اعزام هيئت سياسي و امنيتي امريكا به رياض
در حالي دربار پادشاهي عربستان مي‌گويد حال ملك عبدالله خوب است اما گزارش‌هاي منتشر شده حاكي از آن است كه وي در حال اغما قرار دارد و احتمال فوت پادشاه اين كشور تقويت شده است.
در حالي دربار پادشاهي عربستان مي‌گويد حال ملك عبدالله خوب است اما گزارش‌هاي منتشر شده حاكي از آن است كه وي در حال اغما قرار دارد و احتمال فوت پادشاه اين كشور تقويت شده است.
پايگاه الكترونيكي روزنامه فلسطيني «المنار» در گزارشي نوشت: «عبدالله بن عبدالعزيز» پادشاه عربستان در «حالت اغما» قرار دارد و اين آن چيزي است كه به اعزام هيئت سياسي و امنيتي امريكايي از واشنگتن به رياض منجر شده است.
اين روزنامه هدف از سفر هيئت امريكايي به رياض را مقابله با پيامدهاي بيماري پادشاه عربستان و نگراني از درگيري داخلي در خاندان حاكم عربستان برشمرد و افزود: درگيري‌هاي داخلي در عربستان از سه سال گذشته بروز يافته اما به عرصه عمومي نكشيده شده است.
منابع آگاه در مصاحبه با «المنار» با اشاره به اينكه اوضاع جسمي پادشاه عربستان به رغم سانسور شديدي كه از سوي دولت اين كشور اعمال مي‌شود، دشوار و خطرناك است، افزودند: نشست‌هاي بين شاهزادگان و مقامات عالي‌رتبه آل‌سعود از اوضاع دشوار پادشاه عربستان حكايت دارد.
يك منبع ديپلماتيك غربي در رياض با تأكيد بر اينكه پادشاه عربستان هوشياري خود را هنگامي‌كه به بيمارستان گارد ملي رياض منتقل شده، از دست داده است، گفت: صدور بيانيه از سوي ديوان پادشاهي براي جلوگيري از درز شايعاتي كه از مرگ «ملك عبدالله» در محافل شاهزادگان منتشر شده بود، صورت گرفت.
روز جمعه دربار پادشاهي عربستان با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد: «ملك عبدالله» در اثر ذات الريه در بيمارستان بستري شده و در وضعيت خوبي به سر مي‌برد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار