از ابتداي عمليات عمره94 - 93 تاكنون 68 هزار و 160 زائر ايراني در قالب 216 پرواز به سرزمين وحي اعزام شدهاند.
به گزارش «جوان»، حسن سرخوش، مديركل برنامهريزي پذيرش و اعزام سازمان حج و زيارت با اعلام اين خبر از برنامهريزي براي ثبت نام زائران در كاروانهاي مرحله دوم عمره مفرده خبر داد و گفت: روزانه 3هزار و 600 زائر ايراني به عمره مفرده اعزام ميشوند.
وي با بيان اينكه امسال عمليات عمره از 21 فرودگاه كشور انجام ميشود، افزود: ميانگين تأخير پروازهاي عمره تاكنون 12 دقيقه بوده كه اين زمان ميزان مطلوبي است.
مديركل برنامهريزي پذيرش و اعزام سازمان حج و زيارت ادامه داد: از مجموع 216 پرواز انجام شده عمره تا الان، 102 پرواز توسط شركتهاي داخلي و 114 پرواز توسط شركت هواپيمايي سعودي انجام گرفته است.
وي با بيان اينكه به طور متوسط روزانه 12 پرواز از فرودگاههاي كشورمان به مقصد فرودگاههاي مدينه منوره و جده انجام ميشود، گفت: به طور ميانگين هر روز 3 هزار و 600 زائر ايراني عمره به عربستان اعزام ميشوند.
سرخوش با اشاره به اينكه زائران ايراني در 33 هتل مدينه منوره و 24 هتل مكه مكرمه اسكان داده ميشوند، اظهار داشت: در حال حاضر جمعيتي حدود 17 هزار و 500 زائر ايراني در مدينه و 17 هزار و 500 زائر ايراني در مكه مكرمه حضور دارند.
اين مقام مسئول در سازمان حج و زيارت در خصوص صدور ويزاي عمرهگزاران ايراني گفت: با همكاري كنسولگري عربستان در تهران و مشهد تا اين لحظه اطلاعات 160 هزار و 359 زائر ايراني براي صدور رواديد به عربستان ارسال شده و تاكنون 91 هزار و 867 فقره ويزاي عمره براي زائران ايراني صادر شده است.
سرخوش اظهار داشت: بالغ بر 300 هزار نفر ثبتنام خود را در كاروانهاي مرحله اول عمره قطعي كردهاند.
مديركل برنامهريزي پذيرش و اعزام سازمان حج و زيارت به برنامهريزي براي ثبت نام در كاروانهاي مرحله دوم عمره مربوط به اعزامهاي 21 اسفند امسال تا 27 خرداد ماه سال 94 اشاره كرد و گفت: ثبتنام در كاروانهاي مرحله دوم عمره از نيمه بهمن ماه آغاز خواهد شد.
وي ادامه داد: اعزامهاي مرحله اول عمره از 13 آذرماه آغاز شده و تا 20 اسفندماه ادامه خواهد داشت. در مرحله اول اعزامهاي عمره بيش از 300 هزار زائر ايراني به سرزمين وحي اعزام ميشوند.