کد خبر: 693705
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۳
«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با ابراز نگرانی از اوضاع امنیتی افغانستان گفت: داعش در تلاش برای نفوذ به افغانستان است.
 تسنیم: رئیس‌جمهور روسیه با ابراز نگرانی از اوضاع امنیتی افغانستان از تلاش گروه تروریستی داعش برای نفوذ در بخش‌هایی از مناطق این کشور خبر داد.

به گزارش خامه پرس، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با ابراز نگرانی از اوضاع امنیتی افغانستان گفت: داعش در تلاش برای نفوذ به افغانستان است.

رئیس‌جمهور روسیه در تازه‌ترین اظهارات خود در کاخ کرملین گفت: برخی از ولایت‌های افغانستان با تهدید جدی از سوی داعش روبه‌رو هستند.

پوتین افزود: اگرچه در افغانستان کسی به صورت علنی حمایت خود را از داعش اعلام نکرده است اما گزارش‌هایی مبنی بر وجود حامیان این گروه تروریستی در افغانستان وجود دارد.

این درحالی است که تعدادی از فرماندهان اصلی تحریک طالبان پاکستان با گروه تروریستی داعش اعلام بیعت کرده‌اند و گفته‌اند که از دستورات «ابوبکرالبغدادی» رهبر این گروه پیروی خواهند کرد.

همچنین گفته می‌شود که تعدادی از فرماندهان گروه تروریستی داعش با برخی از فرماندهان طالبان پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرده‌اند.

برخی کارشناسان احتمال می‌دهند که گروه تروریستی داعش به‌خاطر جذب حامیان بیشتر به‌دنبال گسترش نفوذ در افغانستان و پاکستان است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار