کد خبر: 693656
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح،‌گفت: سروش سیعیدی به دلیل ابطال کار معافیت حق بازی ندارد و شاید نامه مجوز او جعلی باشد.
فارس: سردار موسی کمالی در مورد اینکه بهروان گفته است مجوز بازی سروش سعیدی بازیکن فولاد را از سازمان وظیفه عمومی گرفته‌ایم اما شما اعلام کرده‌اید کارت وی ابطال شده است و حق بازی ندارد، گفت:‌ سعیدی جزو بازیکنانی است که کارتش باطل شده و حق بازی نداشته و ندارد اما ما وقتی بررسی کردیم متوجه شدیم که او بازی می‌کند.

وی ادامه داد: بهروان ادعا می‌کند که مجوز او از سوی سازمان وظیفه عمومی صادر شده است و در پرونده‌اش وجود دارد اما ما به این مجوز مشکوک هستیم و شاید به نوعی این مجوز هم جعل شده باشد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: به سازمان لیگ اعلام کردیم که مجوز این بازیکن را به نظام وظیفه ارسال کند تا آنها بررسی کنند که این مجوز از کجا صادر شده است. این مجوز یا جعل شده یا سازمان لیگ چیزی را اشتباه متوجه شده است.

سردار کمالی در پایان عنوان کرد: در مجموع سروش سعیدی جزو بازیکنانی است که کارتش باطل شده و حق بازی ندارد. ما منتظر ارسال نامه سازمان لیگ به نظام وظیفه هستیم و امیدوارم این کار زودتر انجام شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار