رشيدي ضمن بازديد از غرفه «روزنامه جوان» در بيستمين دوره نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها اظهار داشت: آخرين كاري كه داشتهام زندگينامه و آثارم بوده كه اين كار در جزيره كيش و در كنار درياست و قطعهاي هم در اين كار به نام «دريا» دارم که در غرفه «روزنامه جوان» از آن رونمایی می کنم.
رشيدي در خصوص قطعه دريا گفت: در طول صد و پنجاه سال تاريخ مدون موسيقي ايران هيچ آهنگسازي براي دريا آهنگ نساخته است و تنها بنده كه از كوير كاشان آمدهام اين كار را انجام دادهام. به خاطر دارم در سال 1332 با دوستان مطبوعاتي سفري به شمال كشور داشتم و براي اولين بار بود كه راهي جاده چالوس ميشدم. طوفان و باد سختي گرفت و ما از آن جاده سخت و پر پيچ و خم به كنار دريا رسيديم، كمكم طوفان فرو نشست و آرام شد و ماه از گوشه كنار دريا جلوهگري كرد و من تحت تاثير مظاهر متضاد طبيعت توامان آهنگي به نام دريا ساختم. اين آهنگ در تمام دنيا قابل فهم و قابل قبول است و همه دنيا ميتوانند آن را درك كنند.
اين هنرمند كاشاني در ارزيابي بيستمين دوره نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها بيان داشت: به نظر ميرسد نمايشگاه مطبوعات عصرها شلوغتر ميشود. زماني اهالي فرهنگ و هنر از نمايشگاه بازديد ميكنند، اين كارهاي خبري را قدر ميدانند، بنابراين نمايشگاه بايد هر سال برگزار شود، چرا كه در بالا بردن سطح فرهنگ و هنر جامعه موثر است.