رئيس سازمان بازرسي كل كشور با بيان اينكه پرونده وكيل 32 ميلياردي به دادسرا ارسال شده است، گفت: تحقيقات در اين خصوص ادامه دارد.
ناصر سراج در گفتوگو با ميزان خاطرنشان كرد: اطلاعات پرونده در دادسرا مطرح و محرمانه است تا زماني كه وضعيت پرونده با بررسيهاي دادستان و بازرسان مشخص شود. رئيس سازمان بازرسي كل كشور يادآور شد: چهار نفر در اين پرونده در بازداشت به سر ميبرند، همچنين وكيل هم در زندان به سر ميبرد.
پيش از اين سراج در گفتوگويي خبري اعلام كرده بود كه اين وكيل براي اعمال ماده 18 اين مبلغ را از يكي از دستگاههاي دولتي گرفته بود. وي با توجه به مهم بودن بيتالمال و اينكه اعمال ماده 18 ارتباطي به چنين هزينهاي ندارد، اعلام كرده بود كه ما بايد بدانيم اين پول از كجا آمده و علاوه بر اين، در چه موارد ديگري اقدام مشابه شده بود.
دادستان كل كشور هم پيشتر گفته بود كه وكيل مربوطه چك دريافتي را در چندين مرحله وصول كرده بود و در مراحل مختلف به حساب افراد ديگر واريز كرده بود، به علاوه كه با اعتراف خودش امضاي قاضي را هم جعل كرده بود و با صورت حرفهاي مبالغ را به دلار دريافت ميكرده و سپس با تبديل به ريال به حساب خود واريز ميكرده است. در بازرسي از منزل دلال پرونده نيز 15 هزار دلار و يك دفترچه بانكي به مبلغ 330 ميليارد ريال كشف شد بود. پرونده اين متهم در دادسراي ويژه كاركنان دولت مفتوح و در حال رسيدگي است.