کد خبر: 683174
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳
دیلما روسف چپ‌گرا با کسب 51.45 درصد آرا بر رقیب راست‌گرای میانه‌روی خود «ایکو نووس» پیروز شده است. نووس 48.55 درصد از آراء را از آن خود کرده است.
تسنیم: شمارش حدود ۹۸ درصد آرای دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل نشان می‌دهد دیلما روسف، رئیس‌جمهور فعلی این کشور با کسب ۵۱.۴۵ درصد کل آرای ماخوذه، بار دیگر به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شده است.

به گزارش «رویترز»، نتیجه رسمی انتخابات ریاست‌جمهوری روز یکشنبه در برزیل حاکی است دیلما روسف چپ‌گرا با کسب 51.45 درصد آرا بر رقیب راست‌گرای میانه‌روی خود «ایکو نووس» پیروز شده است. نووس 48.55 درصد از آراء را از آن خود کرده است.

روسف پس از اعلام نتایج تقریبا نهایی انتخابات ریاست‌جمهوری در صفحه کاربری خود در «توییتر»، نوشت «بسیار متشکرم.»

رئیس‌جمهور برزیل اصلاحات سیاسی در کشور را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های خود در دور دوم ریاست‌جمهوری‌اش اعلام کرده و وعده داده است با کنگره درخصوص تغییرات ضروری در کشور، همکاری خواهد کرد.

دور اول انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل در تاریخ 5 اکتبر برگزار شد که روسف با کسب 41.59 درصد آرا و نووس با 33.55 درصد آرا، به دور دوم راه یافتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار