کد خبر: 679762
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷
الاخبار:
روزنامه الاخبار لبنان گزارش داد واشنگتن در اقدامی مداخله جویانه، لبنان را تهدید کرده است که در صورت پذیرش کمک نظامی ایران، کمک هایش به بیروت را قطع می‌کند.
باشگاه خبرنگاران: آمریکا پیام‌های رسمی و غیر رسمی به بیروت ارسال کرده و تهدید کرده که در صورتی که طرف لبنانی کمک نظامی ایران را قبول کند، در آن صورت این کشور کمک هایش به ارتش لبنان را قطع خواهد کرد.

آمریکایی‌ها هشدار داده اند که نقض تحریم‌ها علیه ایران، کمک نظامی به ارتش لبنان و همکاری‌ امنیتی بیروت-واشنگتن را به خطر می‌اندازد. 

الاخبار در پایان نوشت: پیشنهاد ایران مبنی بر تحویل تسلیحات به لبنان با توجه به نیاز ارتش این کشور برای جنگ بویژه نبرد با تروریست‌ها در عرسال صورت گرفته و شامل موشک "تاو"، خمپاره‌های 120 میلی‌متری هاون، خمپاره‌های 60 میلی‌متری و نیز مهمات تانک‌های T55 و T62 و نیز مهمات تانک‌های 155 میلی‌متری و تیربارهای دوشکا و تجهیزات آن است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار