کد خبر: 679554
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰
دادستان کل کشور گفت: قوه قضائیه به دنبال بازگشت محمودرضا خاوری به کشور است و وی باید زودتر به دست عدالت سپرده شود.

خبرگزاری میزان: دادستان کل کشور گفت: قوه قضائیه به دنبال بازگشت محمودرضا خاوری به کشور است و وی باید زودتر به دست عدالت سپرده شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی در حاشیه‌ مراسم تشییع پیکر ولی‌الله خبره با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر تاکید رئیس‌ جمهور برتشکیل جلسه‌ شورای عالی فضای مجازی برای رسیدگی به مسائل فضای مجازی، گفت: تاکنون جلساتی در رابطه با شورای عالی فضای مجازی تشکیل نشده و دنبال آن هستیم که زودتر جلساتی در این راستا تشکیل شود.

وی درباره آخرین خبر از پرونده محمودرضا خاوری گفت: قوه قضائیه این پرونده را پیگیری می‌کند و امیدواریم وی زودتر به دست عدالت سپرده و با او برخورد شود.قوه قضائیه با جدیت به دنبال بازگشت وی به کشور است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار