کد خبر: 675327
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۱
خبرگزاری انگلیسی رویترز مدعی شد که ایران همکاری با ائتلاف تحت رهبری آمریکا برای مبارزه با گروه تروریستی داعش را منوط به اعطای امتیازاتی از جانب غرب در مذاکرات هسته‌ای کرده است.
تسنیم: خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام ارشد ایرانی مدعی شد ایران آماده همکاری با آمریکا و متحدین آن برای متوقف کردن تروریست‌های داعش است اما خواهان انعطاف‌پذیری بیشتر در برنامه غنی‌سازی اورانیوم است.

رویترز در ادامه به نقل از یک مقام دیگر ایرانی که نام و نشانی از وی نیز نمی‌دهد مدعی شد که وی نیز چون مقام قبلی گفت: "هر دو طرف می‌توانند انعطافی نشان دهند که می‌تواند به رقمی قابل قبول برای هر دو طرف منتهی گردد."

در ادامه این مطلب بار دیگر با اشاره به دیپلمات‌هایی بی‌نام و البته از نوع غربی ادعا گردیده که ایران این پیشنهاد را نه در مذاکرات هسته‌ای نیویورک که در مکان و زمان دیگری ارائه کرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار