کد خبر: 671400
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸
رمضان عبدالله:
دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که رژیم صهیونیستی شکستی راهبردی در جنگ غزه خورد.

فارس: رمضان عبدالله دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به اینکه اسرائیل در جنگ 51 روزه غزه از نظر سیاسی و نظامی شکست خورد و اعتبارش در عرصه بین الملل به پائین‌ترین سصح رسید، تاکید کرد که رژیم صهیونیستی شکستی راهبردی و فاجعه بار در جنگ غزه خورد.

عبدالله در ادامه با اشاره به اینکه صهیونیست‌ها در کشتن زنان و کودکان پیروز شده‌اند، ابراز داشت که این پیروزی صهیونیست‌ها مایه ننگشان است.

رئیس جهاد اسلامی فلسطین در ادامه به علل شکست رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر غزه پرداخت و گفت:‌ «اسرائیل مغرور است، عادت کرده که دست بالا را داشته باشد و فکر می‌کند که همه چیز را درباره مسلمانان، اعراب و فلسطینی‌ها می‌داند».

وی در ادامه به بررسی این طرز رفتار صهیونیست‌ها و تأثیر آن بر شکست این رژیم پرداخت و افزود: «صهیونیست‌ها احساس برتری مطلق دارند ولی جنگ غزه ثابت کرد که اسرائیل خیلی کوچک‌تر از ادعاهایش است، این بار دشمن با مقاومتی پیچیده روبرو بود ولی قبول نکرده بود که از جنگ‌های پیشین با فلسطینیان و جنگ 33 روزه با حزب‌الله درس بگیرد ولی ما از نبردهای پیشین درس هایی گرفته بودیم و به همین دلیل بود که مقاومت توانست تاکتیک‌های نوآورانه‌ای را در رویارویی با دشمن صهیونیست به نمایش بگذارد».

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار