کد خبر: 670890
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۲

نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت و سرپرست حجاج ايراني گفت: حجاج مراقب جريان‌هاي فتنه خيز باشند چرا که موسوم حج فرصت وحدت مسلمانان است.  

به گزارش خبرنگار واحد مرکزي خبر ،‌حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسگر در سخنراني پيش از خطبه‌هاي نمازجمعه امروز تهران مدت زمان انتظار براي تشرف به حج تمتع را 17 سال برشمرد.

وي حج را يکي از پنج پايه استوار دين مبين اسلام خواند و با الهام از آموزه هاي قرآن گفت: خانه کعبه وسيله قوام جامعه اسلامي است که جان و روح انسان را آرامش مي‌بخشد.

نماينده ولي فقيه در  امور حج و زيارت افزود: همه مذاهب و نژادهاي مختلف دين اسلام در مراسم حج با پوشش واحد ظاهر مي‌شوند و فردي بر ديگري امتياز ندارد.

سرپرست حجاج ايراني با اشاره به اقدامات تفرقه افکن گروه‌هاي تکفيري که سعي در ايجاد اختلاف و فتنه در جهان اسلام دارند از حجاج خواست مراقب جريان هاي فتنه خيز باشند چرا که موسوم حج  فرصت وحدت و اتحاد مسلمانان است.

حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسگر در ادامه فرقه وهابيت را جداي از اهل سنت دانست و افزود: برادران اهل سنت علاقه‌مندان اهل بيت عصمت و طهارت هستند.

وي در پايان از همه حجاج و همه مردم خواست در ايام حج با خواندن ادعيه هاي آورده شده و به ويژه دعاي عرفه نهايت استفاده معنوي را داشته باشند.
 
 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار