کد خبر: 669019
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳
یک رسانه صهیونیستی ورود سامانه موشکی «باور ۳۷۳ »به پدافند هوایی ایران را سدی مستحکم در مسیر اجرای سیاست‌های بازدارندگی تل‌‌آیو علیه ایران نامید.
فارس: روزنامه «تایمز اسرائیل» طی تحلیلی نوشت: سامانه دفاع موشکی «باور 373» ساخت ایران بنابر ادعای مقام‌های این کشور پیشرفته‌تر از نمونه روسی سامانه «اس 300 » است.

بنابر این گزارش، سامانه روسی اس 300 در سال 1979 توسط اتحاد جماهیر شوروی سابق شکل گرفت و علیه هواپیماهای متخاصم و موشک‌های کروز بکار رفت و البته با گذشت زمان و ارتقاء آن موفق به ره گیری موشک‌های قاره پیما نیز شد.

به‌نوشته تایمز اسرائیل، نسخه ایرانی اس 300 یا باور 373 قادر به هدف گیری اجسام پرنده  در ارتفاعات بالاتر است.

این روزنامه خاطر نشان ساخت که استقرار این سامانه موشکی‌ شبیه اس 300 ایران را قادر خواهد ساخت تا مانع قابل توجهی را در انجام حملات هوایی علیه تاسیسات هسته‌ای‌اش که اساس ایجاد سیاست بازدارندگی اسرائیل است، ایجاد کند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امامی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
0
0
انشاء الله اسرائیل در تجاوز بعدی با اصابت دهها هزار موشک دقیق و پر قدرت به همه تاسیسات و امکانات اش برای همیشه محو و نابود خواهد شد !!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار