کد خبر: 651900
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۸
چهار مرد جنايتكار كه متهم هستند مرد بانكدار و سه عضو خانواده وي را به طرز دلخراشي به قتل رسانده‌اند، پاي ميز محاكمه حاضر شدند.
به گزارش خبرنگار ما، نماينده دادستان تهران روز گذشته مقابل هيئت قضايي شعبه 113 دادگاه كيفري استان تهران ايستاد و در شرح كيفرخواست گفت: ارديبهشت ماه سال گذشته مردي به مأموران پليس تهران خبر داد كه برادرش- مرتضي- همراه همسر- رقيه- و پسرهاي دوقلويش- اميرمهدي و محمدرضا- ناپديد شده‌اند. او توضيح داد: برادرم ساكن ملارد است. او كارمند بانك است و هر روز بعد از پايان ساعت كاري، به بنگاه املاكي كه داشت مي‌رفت و آنجا كار مي‌كرد. البته او كار خريد و فروش عتيقه هم مي‌كرد. امروز هرچه با او تماس گرفتم، گوشي او خاموش بود. نگران شدم و با همسر و خانه‌اش تماس گرفتم، اما كسي جواب نداد. وقتي نتوانستم نشاني از آنها پيدا كنم، تصميم گرفتم از پليس درخواست كمك كنم.
نماينده دادستان ادامه داد:بعد از مطرح شدن شكايت، كارآگاهان دست به تحقيق زدند و متوجه شدند مرتضي و خانواده‌اش روز حادثه همراه مردي به نام اصغر راهي شهري در غرب كشور شده‌اند، بنابراين اصغر به عنوان مظنون بازداشت و از خودروي او مقداري از وسايل شخصي رقيه كشف شد. او وقتي مورد بازجويي قرار گرفت به قتل مرتضي و اعضاي خانواده‌اش اقرار كرد و توضيح داد: مدتي قبل بعد از اينكه با مقتول آشنا شدم متوجه شدم كه او پول زيادي دارد. به خاطر همين ماجرا را براي سه نفر از دوستانم تعريف كردم و تصميم گرفتيم آنها را به قتل برسانيم و اموالشان را سرقت كنيم. روز حادثه با وعده خريد و فروش عتيقه از مرتضي خواستم به شهرستان بيجار بيايد. او هم قبول كرد و همراه هم راهي باغي در اطراف آن شهر شديم كه سه همدستم آنجا انتظار ما را مي‌كشيدند. در آنجا به مرتضي و خانواده‌اش حمله كرديم و دست‌ و پايشان را بستيم و 16 ميليون تومان پول و طلايي را كه همراهشان بود، سرقت كرديم. پس از آن كارت عابربانك مرتضي و رمز آن را گرفتم و 6 ميليون تومان پولي كه در حسابش بود، به حساب خودم منتقل كردم. متهم در ادامه گفت: پس از آن با همدستي دوستانم، مرتضي و همسرش را به قتل رسانديم و اجسادشان را در مزارع گندم رها كرديم. دوقلوهاي هشت ساله را هم در صندوق عقب ماشين گذاشتيم و به طرف تهران حركت كرديم اما در راه متوجه شديم كه هر دو فوت شده‌اند. بنابراين اجساد را در بيابان رها و فرار كرديم.
نماينده دادستان گفت: بعد از اقرار اصغر، كارآگاهان به سرعت سه همدست مرد جنايتكار را بازداشت كردند. متهمان وقتي مورد بازجويي قرار گرفتند اظهارات اصغر را تأييد كردند. نماينده دادستان گفت: اتهام
 اصغر - ۲۹ساله، مباشرت در قتل، آدم‌ربايي و حمل غيرمجاز سلاح است. سه متهم ديگر كه مجيد، امير و ميلاد نام دارند به شركت در آدم‌ربايي متهم هستند و درخواست مي‌كنم تا اين متهمان در ملأعام مجازات شوند. پس از آن اولياي‌دم در جايگاه قرار گرفتند و براي متهمان درخواست صدور قصاص كردند.
وكيل اولياي‌دم به دادگاه گفت: اصغر اقرار كرده است كه دو هفته قبل از حادثه ۳ ميليون تومان از مقتول گرفته و با آن اسلحه خريده است. متهم روز حادثه مرتضي را به بيابان‌هاي اطراف بيجار كشانده و در آنجا ۱۶ ميليون توماني را كه مقتول همراه داشته، سرقت و او را مجبور كرده با برادرش تماس بگيرد و درخواست كند 6 ميليون تومان به كارت وي واريز كند. متهم بعد از رسيدن به پول‌، مرتضي و خانواده‌اش را به قتل رسانده است.
پس از آن اصغر به درخواست قاضي اصغرزاده در جايگاه قرار گرفت و در حالي كه در همه مراحل بازجويي به جرائم خود اقرار كرده بود، اتهام خودش را انكار كرد.  او توضيح داد: من هميشه به بانه مي‌رفتم و به تهران كالا مي‌آوردم و مي‌فروختم. مرتضي هم در همسايگي ما زندگي مي‌كرد و مي‌دانستم كه در كار خريد و فروش عتيقه هم كار مي‌كند. يك روز به من گفت‌ مي‌خواهد براي خريد يك مجسمه عتيقه به بانه برود و خواست كه او را همراه خودم ببرم. من هم قبول كردم و براي اينكه مأموران به ما مشكوك نشوند، خانواده‌اش را هم آورد. متهم ادامه داد: وقتي به يك قهوه‌خانه بين‌راهي رسيديم، دو سرنشين يك سواري زانتيا كه خودشان را جبار و يوسف معرفي كردند از من خواستند مرتضي را به آنها تحويل دهم و 50 ميليون تومان پول بگيرم. من هم وسوسه شدم و پيشنهاد آنها را قبول كردم. بعد از آن با سه متهم ديگر پرونده در قهوه‌خانه آشنا شدم و قرار شد به هر كدامشان 500 هزار تومان بدهم تا با من همكاري كنند. بعد از آن ما مرتضي را ربوديم و به بيابان برديم. قرار بود جبار و يوسف از او يك چك بگيرند و رهايش كنند اما آنها با مرتضي درگير شدند و او را به قتل رساندند. قاضي اصغرزاده بعد از شنيدن دفاعيات متهم با اعضاي دادگاه وارد شور شد و جلسه را براي شنيدن دفاعيات سه متهم ديگر تجديد كرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار