روزهاي ارديبهشت در حالي جاي خود را به داغي خرداد ماه ميدهد كه انگار داغي هوا بر حال و هواي مقابل دوربين توليدات سينمايي هم تأثير گذاشته و كارگردانان شاخصي اين روزها آثار جديد پربازيگرشان را كليد زدهاند. 
روزهاي ارديبهشت در حالي جاي خود را به داغي خرداد ماه ميدهد كه انگار داغي هوا بر حال و هواي مقابل دوربين توليدات سينمايي هم تأثير گذاشته و كارگردانان شاخصي اين روزها آثار جديد پربازيگرشان را كليد زدهاند.
به گزارش «جوان»، گيشههاي داغ اكران نوروزي اين روزها با گزارش توليدات سينمايي، بهانهاي شده براي اينكه دوستداران سينما انتظار روزهاي داغي را بر پرده نقرهاي سال 93 داشته باشند. در اين ميان عبدالرضا كاهاني، حميدرضا قطبي و شهرام شاهحسيني از جمله كارگرداناني هستند كه روزهاي تصويربرداري پروژههاي پربازيگرشان را كليد زدهاند. فيلم «خانه دختر» به كارگرداني شهرام شاهحسيني كه لقب يكي از پربازيگرترين فيلمهاي سينما را هم به خود اختصاص داده، از جمله آثاري است كه به تازگي مقابل دوربين قرار گرفته است. شاهحسيني فيلمبرداري خانه دختر را 21 ارديبهشت ماه در تهران كليد زد. فيلم، داستان مردي به نام مرتضي است كه قصد دارد خانه كوچكشان را زير قيمت بفروشد تا زودتر از محله و نگاه سنگين مردمانش فرار كند. «عبدالرضا كاهاني» كه با آثاري مانند بيست، هيچ، اسب حيوان نجيبي است و بيخود و بيجهت، بدعتي نو را در فيلمسازي سالهاي اخير بنا نهاد، 18 ارديبهشت ماه آخرين ساختهاش با نام «استراحت مطلق» را مقابل دوربين برده است. اينطور كه از شنيدهها برميآيد، فيلمنامه مانند ساير آثار كاهاني، مضموني اجتماعي دارد اما برخلاف كارهاي قبلياش فيلمي پر لوكيشن است كه تمام صحنههاي آن در تهران فيلمبرداري ميشود.
يكي از اخبار جنجالي روزهاي اخير، حضور مجدد بازيگر زن دهه اخير سينما به عنوان تهيهكننده و بازيگر در آخرين ساخته ابراهيم شيباني بود. شيباني كه پيش از اين زهر عسل و هيچ كجا هيچكس را در كارنامه خود ثبت كرده، اين روزها براي آخرين ساختهاش كه به تازگي مجوز ساخت گرفته است، مانند ساير آثارش به دنبال بازيگران چهره و سرشناس است و با تكميل شدن تيم بازيگران، احتمالاً در هفتههاي آتي آن را مقابل دوربين ميبرد.