کد خبر: 643720
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵
امدادگري كه به شهادت رسيد!
رمضانعلي ايراندوست در سال 1332 در خانواده ای مذهبی متولد شد و پس از اتمام دوره خدمت مقدس سربازی به عنوان معلم پرورشی در اداره آموزش و پرورش مشغول فعالیت شدند . علاقه ایشان به قرائت قرآن سبب شد به عنوان مربی آموزش قرآن فعالیت نمائید . از همان دوران جوانی در رشته های ورزشی ، فوتبال ، والیبال و تنیس روی میز د ر سطح استان حرف برای گفتن داشتند و به همین دلیل به عنوان مسئول تربیت بدنی آموزش و پرورش در خدمت ورزش بود .

این ورزشکار نمونه در 10 اسفند ماه 1360در روند اجراي عملیات فتح المبین به شهادت رسید . آمبولانس رمضانعلي هنگام حمل مجروحین در خط مقدم مورد اصابت خمپاره قرار گرفت و بدن مطهرش متلاشی شد .

يك مجموعه ورزشی در شهر میمه به نام این ورزشکار شهید مزین گشت . شهید ایراندوست در جبهه افتخار سمت امدادگری را داشته چند روز پس از حادثه قسمتی از بدن وی توسط گروه دیگری کشف و به بنیاد شهید استان اصفان تحت عنوان تنها اثر باقیمانده جهت تشیع ارسال می گردد .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار