رئيس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش با تشريح جزئيات و تغييرات كتب درسي در سال تحصيلي 94 ـ 93، از ايجاد درس جديد «انشا و املا» در پايه چهارم از مهر 93 خبر داد.
حجتالاسلام والمسلمين محيالدين بهرام محمديان گفت: در پايه چهارم ابتدايي كتابهاي «رياضيات» و «مطالعات اجتماعي» به صورت كامل جديدالتأليف است. همچنين كتاب «هديه آسماني» بر اساس برنامه درسي سال قبل نيز جديدالتأليف خواهد بود. وي افزود: همچنين «كتاب فارسي» با تغييرات كلي، بهسازي و همسو با كتاب فارسي پايه سوم تدوين و تجديد چاپ ميشود. همچنين «قرآن» تغييرات جزئي دارد و درس «انشا و املا» به صورت مستقل در پايه چهارم ديده شده است.
رئيس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: برخي از تغييرات كتب درسي در پايه چهارم ابتدايي صرفاً تغيير كتاب نيست بلكه تغيير رويكردهاست؛ به اين معنا كه كتاب تغيير نميكند اما رويكرد آن تغيير ميكند و توجه به تربيت و فرهنگ، اقتصاد مقاومتي و سبك زندگي به صورت تلفيقي در كتابهاي پايه چهارم از مهر 93 اعمال خواهد شد و به عبارت ديگر كتابهاي چهارم ابتدايي با رويكرد همسوسازي با برنامه درس ملي توليد خواهد شد.
وي درباره تغييرات كتب پايه هشتم نيز به «ايسنا» گفت: تغييرات اين كتب به تبع تغييرات سال قبل اتفاق خواهد افتاد.