کد خبر: 638996
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷
گروه تروریستی داعش مزار «اویس القرنی» و «عمار یاسر» را تخریب کرد.

فارس: گروه تروریستی تکفیری «داعش» روز گذشته چهارشنبه مزار «اویس القرنی»،‌ از یاران با وفا و گرانقدر امیر المومنین (ع) و «عمار یاسر»، از صحابه پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) را در شهر «رقه» در شمال سوریه تخریب کرد.

بخش اعظم استان «رقه» در شمال سوریه تحت تصرف گروه تروریستی داعش است و این گروه مدعی است که امارت اسلامی خود را در آن تشکیل داده است.

داعش تاکنون بسیاری از بارگاه‌ها و مزارهای متبرکه صحابه پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) را در مناطق مختلف سوریه به ویژه در استان‌های رقه و دیر الزور و حسکه را تخریب کرده‌اند.

عکس

 

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
0
3
حضرت عمار که درود خداوند بر او باد در زمان حیات معیار حق و باطل بودند چنان که پیامبر درباره ایشان فرموده بودند هر جا عمار هست حق آن جا است بنابراین داعش سند باطل بودن خویش را با این عمل امضا کرده است.
حقگو
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
0
3
بسم الله باسلام این جاهلین در دین اسلام واین کج اندیشان کوته فکر و متحجران وخوارج قران برسر نی وشمشیر نموده بعید نیست که درآینده خانه کعبه را به بهانه پرستش مکعب سنگی ویا حرم رسول اکرم (صلی الله وعلیه وآله) را به مثابه یارانش اویس و عمار (سلام خدا برانها)تخریب نمایند .ای علمای اهل سنت به داد اسلام برسید. یاحق
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار