کد خبر: 630114
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲
در آمریکا مدتی به عنوان شومن مشغول به فعالیت بود، پس از آنکه تاریخ مصرفش در تلویزیون‌های ماهواره‌ای به سر رسید در رسانه‌های سیاسی با رویکردهای تند علیه ایران ظاهر شد.
مثلث نوشت؛ سید محمد حسینی طباطبایی ۱۴ خرداد ۱۳۴۸ در فیروزکوه متولد شد. وی از ابتدای شروع به کار شبکه تهران تا سال ۱۳۸۴ مجری تلویزیونی این شبکه بود که برنامه‌های او خصوصا با سید کاظم احمدزاده محبوبترین مجری صداوسیما چه بر سر خودش آورد؟ هواداران فراوان زیادی داشت. او اولین مجری صدا وسیما بود فضای اجرای خودش را از قالب خشک و جدی خارج کرد و اغلب در برنامه‌های خودش آواز می‌خواند و مردم نیز به واسطه این سبک جدید و شاد او را دوست داشتد.

حسینی در دهه هشتاد عملا سوپر استار اجرا بود و حضورش در هر برنامه‌ای تضمین پربیننده شدن آن را به همراه داشت. از شوهای تلویزیونی و مناسبتی گرفته تا مسابقات حضوری و تلفنی، همه و همه به واسطه وجود این پدیده فیروزکوهی دیده می‌شدند. آن روزها نه احسان علیخانی و فرزاد حسنی بودند و نه علی ضیا و محمد سلوکی. بنابراین سید محمد آنقدر رشد کرد که دیگر اجرای مهمترین برنامه‌های تلویزیونی نظیر جشن رمضان را به او می‌سپردند.در اولین سال روی کار آمدن دولت نهم به ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد، خیلی بی‌سروصدا از ایران رفت و مدتی از او هیچ خبری نبود. ابتدا در دوبی کوشید که در اولین شبکه خصوصی مجاز ایران، مجری اول باشد اما آن شبکه راه نیفتاد و او ناراضی و سرخورده به آمریکا رفت تا بخت خودش را آنجا بیازماید.


در آمریکا مدتی به عنوان شومن مشغول به فعالیت بود، پس از آنکه تاریخ مصرفش در تلویزیون‌های ماهواره‌ای به سر رسید در رسانه‌های سیاسی با رویکردهای تند علیه ایران ظاهر شد. از آنجا که وی چندین سال در ایران به عنوان شومن فعالیت داشت و از محبوبیت نسبی برخوردار بود از او دعوت به عمل آوردند تا هم در صدای آمریکا و هم در تلویزیون پارس برنامه اجرا کند. پس از آنکه رسانه‌های ضدانقلاب از او بهره‌برداری کردند، دیگر خبری از او در آن رسانه‌ها نبود.

او امروز کم‌کار است و به غیر از یک تئاتر درجه سوم که با همکاری مینا لاکانی به روی صحنه برده، فعالیت دیگری ندارد. گاهی در فیسبوک ایده سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران را مطرح می‌کند و گاهی هم به مقدسات مردم توهین می‌کند اما تنها چیزی که عایدش شد یک خاطره غبار گرفته و کمرنگ در ذهن مردم است که هنوز هم گاهی او را به واسطه جشن رمضان و کاظم احمد‌زاده به یاد می‌آورند نه حرف‌هایی که زد و احتمالا در آینده خواهد زد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
3
5
بدبخت دریوزه که به خاطر دوروزه دنیا خودش رو مفت فروخت البته بهتر شد ... از اول لوده و ... بود.
بیخیال
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
0
6
عاقبت سید کاظم هم جالب شده هر روز در کنار یکی ار حرمهای شریف معصومین ادای دین به مردم می کنه؛
انشاالله عاقبت به خیر بشیم
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
2
4
آدم خائن و ...بود
....اگر هنرمند بودید کار خود را می کردید مانند برادرت آخر تو را چه به سیاست
امریکا و غرب نتوانستند در سر راه این نظام خللی ایجاد کنند بعدا شما ....
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
0
3
هرکی قدرمملکت خودش روندانه وبه آنچه خداروزیشودرآن قرارداده راضی نباشه جزضرروپشیمانی چیزی عایدش نمیشه چون خیلی ها این روتجربه کردن ولی بعضی هابه روخودشون نمیارن
سعید
|
UNITED KINGDOM
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
0
1
والعاقبه للمتقین
arya
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
0
2
این شخص کارش بجایی رسیده که مستقیما وجود خدا و دین رو انکار میکنه و در صفحه فیس بوک خودش ترویج دهنده افکار نیچه و مطالب ضددینه.
حسام
|
-
|
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
3
1
عشقه سيد محمد.به كوري چشم شما
پاسخ ها
ایران
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۳
....برادر...:-) :-) :-)
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
برو ...
فتح اله
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۳
0
0
دلی که برای ایران نتپد....
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار