کد خبر: 629903
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۱
دولت ترکیه در ادامه برخورد با فساد و اجرای تحقیقات گسترده ضد رشوه، دست به جابجایی برخی نیروی پلیس زد.
ایسنا: دولت ترکیه در ادامه برخورد با فساد و اجرای تحقیقات گسترده ضد رشوه، دست به جابجایی برخی نیروی پلیس زد.

به گزارش روزنامه حریت، شش تن از روسای واحد مبارزه با جرایم سازمان یافته و قاچاق مواد مخدر پلیس، از کار اخراج شده و 500 افسر نیز به اجرای وظایف دیگری گمارده شدند.

رئیس واحد مبارزه با جرایم سازمان یافته که نقشی اساسی در اجرای تحقیقات گسترده ضدفساد داشت، پیش از این نیز یک بار جابجا شده بود.

طبق گزارش‌ها به دلیل مراجعه همزمان این پلیس‌ها به وب‌سایت اداره پلیس برای آشنایی با وظیفه جدید خود، این سایت از سرویس خارج شده است.

همچنین اداره پلیس آنکارا نیز دوباره هدف قرار گرفته و شش معاون رئیس پلیس، امروز (چهارشنبه) اخراج شدند.

این موج جدید جابجایی‌ها با اخراج دو مقام ارشد واحد ضد ترور پلیس که یک عملیات علیه القاعده نیز انجام داده بودند، آغاز شد.

بسیاری معتقدند که دولت ترکیه با این سرکوب‌ها، جنبش فتح‌الله گولن را هدف قرار داده است. حزب حاکم عدالت و توسعه، بارها جنبش هیزمت (خدمت) گولن را به طراحی تحقیقات فساد از طریق اعضای خود در ادارات پلیس و دادگستری، متهم کرده است.

در همین راستا، دولت ترکیه روسای پلیس سه شهر بزرگ ترکیه- استانبول، آنکارا و ازمیر- را اخراج کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار