کد خبر: 625333
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۷
مغايرت برخورد گزينشي مولاوردي با شعار تدبير روحاني
شهيندخت مولاوردي كه از سوي حجت‌الاسلام حسن روحاني به عنوان معاون رئيس‌جمهور در دولت يازدهم منصوب شد، پس از انتصاب خود به اين سمت اظهار‌نظرها و گزارشات جلسات هيئت دولت را در صفحه شخصي فيس‌بوك خود منتشر و از مصاحبه با رسانه‌ها اجتناب مي‌كند.

شهيندخت مولاوردي كه از سوي حجت‌الاسلام حسن روحاني به عنوان معاون رئيس‌جمهور در دولت يازدهم منصوب شد، پس از انتصاب خود به اين سمت اظهار‌نظرها و گزارشات جلسات هيئت دولت را در صفحه شخصي فيس‌بوك خود منتشر و از مصاحبه با رسانه‌ها اجتناب مي‌كند.

به تازگي نيز گزينشي برخورد كردن در انجام گفت‌وگوها باعث شده است تا خبرنگاران اكثر رسانه‌ها با وجود تماس‌هاي پي‌درپي با وي و مدير دفترش موفق به گفت‌وگو نشوند و در مقابل پيگيري‌هاي خود با اين جمله مواجه شوند كه «شما در انتخاب تيتر اخبار حسن‌نيت نداريد!»

حذف رسانه‌هاي منتقد، راهي است كه معاون رئيس‌جمهور در پيش گرفته است و اين برخلاف شعار اعتدالي است كه دولت يازدهم در سرلوحه كارهاي خود مطرح مي‌كند اما معاون دولت يازدهم خود به اين شعار عمل نمي‌كند و تنها با رسانه‌هايي گفت‌وگو مي‌كند كه همسو با نظرات وي عمل كنند.

به گزارش «فارس»، انتصاب يكي از مديران رسانه‌ها به سمت مدير روابط عمومي اين معاونت باعث شده است كه تنها گفت‌وگوها با اين رسانه انجام شود و بقيه رسانه‌ها همچنان تلاششان بي‌نتيجه بماند.

اين در حالي است كه اظهارنظرهاي مولاوردي در خصوص حذف جايگاه مشاور امور بانوان از دستگاه‌ها، ازدواج فرزند خوانده با سرپرست، تعطيلي زنان شاغل در روزهاي آلودگي هوا و گزارش‌هاي جلسات هيئت دولت را خبرنگاران تنها از طريق صفحه شخصي فيس‌بوك وي پيگيري مي‌كردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار