کد خبر: 624979
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۸
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در گفت‌گو با «جوان‌آنلاين»:
دانشجوي مبارز و مكتبي دانشجويي است كه بتواند بر اساس معيارها و طراز مباني اسلامي، خود را به علم روز مجهز كند و در خدمت مكتب و مباني اسلامي قرار گيرد.
جوان‌آنلاين: عباس مقتداي خوراسگاني، عضو كميسيون آموزش، تحقيقات و فناوري مجلس در گفت‌و‌گو با «جوان‌آنلاين» با اشاره به روز دانشجو گفت: رسالت امروز دانشجويان كشف و عمل به رسالتي است كه انقلاب اسلامي بر عهده داشته است.
 
مقتدايي خوراسگاني با بيان اينكه رسالت انقلاب اسلامي براي اين بود كه ما بتوانيم از طريق علم به خودكفايي برسيم، اظهار داشت: هدف انقلاب اين است كه دانشجويان انقلابي جهان متاثر از فرهنگ غربي را تغيير دهند و بتوانند پايه‌هاي استقرار نظام مبتني بر اسلام در ابعاد مختلف اجتماعي، فرهنگي، سياسي، اقتصادي و نظاير آن را محقق سازند.
 
وي در ادامه به ويژگي‌هاي دانشجوي انقلابي اشاره كرد: دانشجوي مبارز و مكتبي دانشجويي است كه بتواند بر اساس معيارها و طراز مباني اسلامي، خود را به علم روز مجهز كند و در خدمت مكتب و مباني اسلامي قرار گيرد.
 
اين عضو كميسيون آموزش، تحقيقات و فناوري مجلس افزود: رسالت انقلاب اسلامي آن بود تا روند تعالي جامعه در ابعاد مختلف  را بر اساس معيارهاي اسلامي پديد آورد و طبيعتا دانشجويان و همه كساني كه در عرصه علم‌آموزي هستند و از جمله طلاب حوزه‌هاي علميه بايد با چنين رويكردي زمينه‌هاي استقرار و تعميق اسلامي در سطح فرد و اجتماع را محقق سازند.
 
وي در پايان با اشاره به پيام دانشجوي انقلابي به همه دانشجويان جهان گفت: پيام امروز دانشجوي مسلمان ايراني به كساني كه در ساير كشورهاي اسلامي مشغول تحصيل هستند، آن است كه با خودباوري و تكيه بر مباني اسلامي مي‌توان نسبت به استقرار اسلام و تحقق آرمان‌هاي اسلامي اقدام كرد. به همين جهت است كه امروز ايران در آستانه الهام بخشي به كشورهاي مسلمان قرار گرفته و به عنوان راهنماي بيداري اسلامي مي‌تواند مورد استفاده و الگوبرداري قرار گيرد.    
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
خرم نژاد یداله
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
0
0
سلام

دانشجو :پیرو واقعی خط امام و ولایت و ادامه دهنده راه شهید حاج احمد متوسلیان و ... میتواند باشد
دانشجو کلمه ای بسیار پر معنا میباشد اما راه او باید این باشد ، دانشجو باید روزی شهید احمدی روشن شود نه مهاجرانی ها و ... که فقط برای منافع خود حرکت کردند نه منافع دین و ملت ، امید که دانشجو های ملت ایران مثل همیشه سربلندی میهن را تکمیل کننده دین خود بدانند و در رکاب با شهداء و امام شهداء و ولی امر مسلمین بمانند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار