کد خبر: 624840
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۳
قم - ایرنا - به علت عملیات درزگذاری پل شکوهیه در 20 کیلومتری اتوبان قم - تهران و مسدود شدن نصف عرض این اتوبان، ترافیک شدیدی در بخشی از این اتوبان ایجاد شده است.
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان قم جمعه شب در گفت و گو با ایرنا ضمن تایید ترافیک ایجاد شده در اتوبان قم به تهران گفت: ترافیک ایجاد شده در حدود یک کیلومتر است و به مدت 15 الی 20 دقیقه سبب معطلی و تاخیر در حرکت مسافران عبوری می شود.

سرهنگ ˈ اردشیر جمشیدی راد ˈ با تاکید بر این که تاکنون هیچ حادثه ای در این محدوده گزارش نشده است، اضافه کرد: ماموران راهنمایی و رانندگی در محل حضور دارند و عبور و مرور خودروها را کنترل و مدیریت می کنند.

به گفته وی عملیات درزگذاری به علت مسدود شدن درزهای پل شکوهیه از چهار روز قبل آغاز شده و کارگران تا دیر وقت فعالیت می کنند و پیش بینی می شود این عملیات 12 تا 15 روز دیگر به طول انجامد.

وی ادامه داد: عملیات درزگذاری برای حفظ انعطاف پل و جلوگیری از آسیب پایه های پل باید هر چند وقت یکبار انجام شود.

جمشیدی راد خاطرنشان کرد: درزگذاری باند غربی پل شکوهیه مدتی قبل صورت گرفت و حدود 20 روز به طول انجامید.
منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار