کد خبر: 624762
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۸
دختر نوجوان باعث رهايي اعضاي خانواده‌اش از گيرنده‌هاي ماهواره شد.

به گزارش خبرنگار ما، چندي قبل دختر نوجواني به نام شيرين راهي شوراي امر به معروف و نهي از منكر يكي از شهرستان‌هاي استان اصفهان شد و از اعضاي شورا درخواست كمك كرد. او توضيح داد: من از مدتي قبل چادر را به عنوان حجاب برتر انتخاب كردم اما خانواده‌ام مخالف هستند و اصرار دارند كه همان پوشش قبل را داشته باشم. البته من بدحجاب نبودم اما حالا احساس مي‌كنم كه با پوشيدن چادر احساس امنيت بيشتري مي‌كنم. از طرف ديگر به خانواده‌ام نيز احترام مي‌گذارم و نمي‌خواهم كه با پوشيدن چادر زمينه نگراني والدينم را فراهم كرده باشم.
يكي از اعضاي شورا به خبرنگار ما گفت: بعد از مطرح شدن اين موضوع و مشاوره با اعضاي شورا من با هديه‌اي از طرف بسيج به خانه شيرين رفتم و از اينكه چادر را به عنوان حجاب انتخاب كرده از خانواده‌اش قدرداني كردم. خانواده شيرين استقبال خوبي از من كردند و هديه‌ام را هم قبول كردند. آنجا بود كه متوجه شدم در خانه‌شان گيرنده ماهواره دارند و پدر و مادرش بدون رعايت مسائل اخلاقي، برنامه‌هاي آن را در حضور اعضاي كوچك‌تر مشاهده مي‌كنند. پيش از رفتن، از شيرين و خانواده‌اش دعوت كردم در جلسه‌اي كه در مسجد برگزار مي‌شود شركت كنند. خانواده‌اش ابتدا بهانه آوردند اما با اصرار من قبول كردند. عضو شوراي امر به معروف ادامه داد: چند روز قبل جلسه‌اي با عنوان آسيب‌هاي ماهواره در مسجد برگزار شد و يكي از اساتيد بنام دانشگاه درباره موضوع سخنراني كرد. او به خانواده‌ها هشدار داد كه برنامه‌هاي ماهواره، خانواده‌ها را به سوي از دست دادن تدريجي فرهنگ و اصالت سوق مي‌دهد.
عضو شوراي امر به معروف در ادامه گفت: روز گذشته شيرين همراه خانواده‌اش به دفتر شورا آمد. پدر شيرين گفت: من از چند سال قبل در خانه‌مان گيرنده ماهواره نصب كردم و خانواده‌ام بدون محدوديت، برنامه‌هاي آن را تماشا مي‌كردند. وقتي به گذشته نگاه كردم، ديدم كه دريافت‌هاي اشتباه زيادي از اين شبكه‌ها به زندگي من رسوخ پيدا كرده است با اين وجود دخترم با رفتار خودش ما را متوجه اشتباهمان كرد بدون اينكه كدورتي در زندگي‌مان به وجود بيايد. حالا به خانه مي‌روم و گيرنده ماهواره را به بسيج تحويل مي‌دهم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار