کد خبر: 622623
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۱
«حبیب‌الله والی‌نژاد» مدیر فعلی گروه حماسه و مستند شبکه یک سیما، مدیر شبکه تازه‌تاسیس با موضوع انقلاب، دفاع مقدس و بیداری اسلامی شد.
فارس: «حبیب والی‌نژاد» درباره برنامه‌ها و راهبردهایی که برای این شبکه در نظر گرفته است، گفت: در حال حاضر در ابتدای راه هستیم و خیلی نمی‌توانم درباره برنامه‌های این شبکه اظهارنظر کنم. ما به زمان احتیاج داریم تا بتوانیم برنامه‌های ارزنده‌ای را برای این شبکه تهیه، تولید و پخش کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که امکان دارد تولید همه برنامه‌های انقلابی، دفاع مقدس و بیداری اسلامی برعهده این شبکه باشد و شما برنامه‌های همه شبکه‌های تلویزیون در این موضوع را تامین کنید؟ اظهارداشت:این موضوع هم یکی از مواردی است که روی آن فکر می‌کنیم. همان‌طور که گفتم هنوز راهبردهای شبکه و وظایفش نهایی نشده است.

وی همچنین درباره نام نهایی این شبکه تلویزیونی عنوان داشت: اسامی بسیاری برای این شبکه در نظر گرفته شده است ولی هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم و در حقیقت این شبکه هنوز نامی ندارد.

والی‌نژاد همچنین درباره زمان راه‌اندازی و افتتاح این شبکه جدید تصریح کرد: سازمان صداوسیما زمان 22 بهمن را برای راه‌اندازی شبکه به ما اعلام کرده است و ما هم در تلاشیم در موعد مقرر شبکه را به افتتاح برسانیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار