کد خبر: 616625
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۲
«ريحانا» بازيگر و خواننده 25 ساله پس از ماه ها اجاره عمارت 22ميليون دلاري خود در جزيره كارائيب باربادوس در نهايت به اين اقامتگاه بازگشت.
سینما خبر: «ريحانا» بازيگر و خواننده 25 ساله پس از ماه ها اجاره عمارت 22ميليون دلاري خود در جزيره كارائيب باربادوس در نهايت به اين اقامتگاه بازگشت.

«ريحانا» از خوانندگاني است كه گفته مي شود ثروت او به بيش از 90ميليون دلار مي رسد. او اين عمارت 3 هزار متري در سواحل سندي لين را در سال 2009 به قيمت 21 ميليون و 800 هزار دلار خريداري كرد و در حال حاضر 34 خدمه شامل مأموران امنيتي ، آشپز ، باغبان ، خدمتكار و مسئول قايق تفريحي به همراه «ريحانا» در آن زندگي مي كنند.



عمارت شامل ساحل  اختصاصي ، 5 اتاق خواب تمام سوئيت، 6 سرويس بهداشتي مجهز ، لابي مجلل ،‌ استخر سرباز ، رختكن و سالن پذيرايي است.

گفتني است ، «ريحانا» يكي از بازيگران و خوانندگان ثروتمند است كه عهده درآمد او از آلبومهاي موسيقي است ، او به تازگي ملكي بزرگ در منهتن خريداري كرده است.















نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار