قيمت جهاني نفت به دنبال شك و ترديد سرمايهگذاران در مورد روابط ايران و غرب در مبادلات ديروز با 49 سنت افزايش به 13/109 دلار رسيد.
به گزارش فارس به نقل از رويترز، قيمت نفت برنت ديروز به دنبال شك و ترديد سرمايهگذاران از بهبود رابطه ايران و امريكا افزايش يافت و به 109 دلار در هر بشكه رسيد. همچنين عدم ثبات در مورد چشمانداز برنامه محركي فدرال رزرو سبب احتياط سرمايهگذاران شده است.
به گزارش بلومبرگ، هر بشكه نفت برنت با 49 سنت افزايش به 13/109 دلار رسيد و هر بشكه نفت سبك امريكا نيز با 46 سنت افزايش به 59/103 دلار رسيد. ريك اسپونر تحليلگر ارشد بازارهاي سيام سي در سيدني گفت: اگر چه خيلي زود است اما اميدواريهايي براي بهبود تدريجي روابط ايران و غرب وجود دارد. خطر وجود اختلال در عرضه در خاورميانه هميشه در بازار نفت وجود دارد، خيلي سخت است كه بفهميم چه اتفاقي در مورد ايران رخ ميدهد. تنشهاي سياسي غرب با ايران قيمت نفت را نزديك به يك دهه تقويت كرده بود. هر بشكه سبد نفتي اوپك نيز روز گذشته با 76 سنت كاهش به 76/105 دلار رسيد.