کد خبر: 612904
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۱

درست نيست آدم در ستون روزانه خودش از مراسم بزرگداشت خودش بنويسد. من هم چنين قصدي نداشتم اما چنان كه قبلاً نيز در همين ستون نوشتم، چنين محافلي به مجلس ترحيم مي‌ماند با حضور متوفي. آدم مي‌تواند ببيند چه كساني دوستش دارند، چه كساني در تمام عمر سر‌كارش گذاشته‌اند! براي چه مراكزي به راستي مهم بوده و براي كجا‌ها نه. ناگهان مي‌بيني «دكتر نصير‌نور» سفير افغانستان آمده و در رديف اول نشسته، يا «سيد‌جلال فياضي» از طرف شوراي شهر مشهد و خانه مطبوعات آنجا فقط به خاطر همين مراسم خودش را به تهران رسانده، يا دكتر ودود‌ حيدري، مدير مسئول روز‌نامه جوان با همه مشغله‌هايش به آن سالن كوچك آمده و... اما چشم كه مي‌چرخاني، خيلي‌ها را نمي‌بيني. خيلي‌هايي كه فكر مي‌كردي اگر چنين مراسمي باشد، اول از همه حاضرند و سنگ تمام مي‌گذارند، خيلي از به اصطلاح دوستان و مراكز.

بگذريم. سه‌شنبه گذشته «سازمان فرهنگي رسانه‌اي اوج» به جاي همه آنها در حق صاحب اين قلم سنگ تمام گذاشت. مردم هم آنقدر آمده بودند كه به خدا شر‌منده شدم. دوستان بزرگوار از حاجي‌زم و نقويان و شكيبا و افخمي و عبد‌المكيان و حاج امير خوراكيان و اكبر نبوي و قزوه و مؤمني شريف و دكتر رامين و پرويز كرمي و كاظمي و... تا اسرافيلي و براتي‌پور و گلعلي بابايي و شجاعي و يامين‌پور و اردشير رستمي و ناصر فيض و ... همه آمده بودند. من كه از اين همه محبت و لطف خجالت‌زده شدم. دوستان روز‌نامه جوان هم كه مرا شرمنده كردند. من دفتر و دستك و معاونت روابط عمومي ندارم كه نامه سپاس بنويسم به آنها كه هر كدام به شكلي آن شب محبت‌شان را به من نشان دادند. همين‌جا دست تك‌ تك آنهايي را كه با تمام مشغله‌هايشان آمدند و نه مرا كه نامي در شعر و هنر انقلاب را پاس داشتند، مي‌بوسم.

«احسان حسني» و بچه‌هاي «اوج» نشان دادند تكريم ادبيات و هنر انقلاب نه نياز چنداني به پول‌هاي آنچناني دارد و نه خدم و حشم بي‌شمار، فقط اندكي دغدغه‌ مي‌خواهد و درايتي دلسوزانه. آنها از سال گذشته محفل «شب‌هاي شاعر» را كليد زده‌اند و سه‌شنبه گذشته پنجمين آن را بر‌گزار كردند. اين رفتار كه هر‌چه پيش مي‌رود با موفقيت و اقبال گسترده‌تري رو‌به‌رو مي‌شود، نشان مي‌دهد انجام كار‌هاي بزرگ، ادارات و بودجه‌هاي بزرگ نمي‌خواهد بلكه آدم‌هاي بزرگ مي‌خواهد. اميد‌وارم در شب‌هاي شاعر بعدي نام‌هاي ديگر شعر اين سر‌زمين ستوده شوند و چرخ اين محفل همچنان بچرخد و از حركت باز نماند و اگر من هم زنده بودم، در تمجيد آن بزرگان در همين ستون بنويسم و شرح آن مراسم را نقل كنم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار