کد خبر: 607475
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۱
جعفر توفيقي در تحصن سال ۸۸:
جعفر توفيقي، از مدعيان تقلب در انتخابات 88 كه اخيراً از سوي رئيس‌جمهور به عنوان سرپرست وزارت علوم معرفي شد، در جريان تحصن اساتيد دانشگاه تهران طي سخناني در جمع آنها عملاً نظام را به تقلب در انتخابات متهم كرده است. اين انتصاب تأمل‌برانگيز در حالي صورت گرفت كه جعفر ميلي منفرد، گزينه نخست حسن روحاني براي وزارت علوم، به اين دليل نتوانست رأي اعتماد نمايندگان مردم در مجلس را كسب كند كه متهم به دخالت در فتنه 88 بود.

در فيلمي كه اخيراً درباره اظهارات وي در جمع متحصنين دانشگاه تهران براي حمايت از ميرحسين موسوي به دست آمده، ادعاهايي مطرح كرده كه در اينجا بخش‌هايي از آن با هدف شفاف‌سازي فضاي سياسي كشور منتشر مي‌شود. توفيقي در اين مراسم، از سوي مجري مراسم به عنوان رئيس ستاد دانشگاهيان رئيس‌جمهور منتخب! (ميرحسين موسوي) به پشت تريبون دعوت شده و ضمن تشكر از كساني كه اين تحصن را ترتيب داده‌اند، اظهار مي‌دارد: « بنده حسب وظيفه در جمع شما حاضر شدم كه در اين اعتراض سهم بسيار كوچكي را در واقع ايفا بكنيم.

اگر ما اجازه مي‌داديم كه انتخابات روند معمول خودش را طي بكند، به نظر من اين نظام پايه‌هاي خودش را براي هميشه تثبيت مي‌كرد. براي اينكه يك حضور ۴۰ و ۵۰ ميليوني مردم با سلايق مختلف با عقايد مختلف با گرايش‌هاي سياسي مختلف و يك رأي بسيار قاطع به آقاي مهندس موسوي به نظر من و احترام كشور و احترام دولت به اين رأي به نظر من استثنايي‌ترين فرصتي بود كه ما بعد از انقلاب به دست آورده بوديم ولي به نظر من بدترين سناريو را انتخاب كرديم يعني در اين دو راهي انتخابات، انتخابي كه الان شد و انتخابي كه مي‌توانست بشود بدترين انتخاب را كرديم يعني درست نقطه مقابلش و كشور در آستانه تزلزل، مردم در آستانه تزلزل، توهين به شخصيت مردم به عقيده مردم و به رأي مردم و از هم پاشي اين اتحاد اجتماعي، يعني ما اختيار داشتيم كه اتحاد اجتماعي را انتخاب بكنيم.

بنده اميدوار هستم كه ان‌شاءالله تا بيش از اين دير نشده دوستان تامل كنند و انتخاب غلطي را كه شد ان‌شاءالله اصلاح بكنند. واقعاً بنده آرزو مي‌كنم و‌ اي كاش نمي‌دانستيم كه اين ۲۴ ميليون رأي به اسم چه كسي رفته است(؟!) الان عمق تاسف جايي است كه اين ۲۴ ميليون رأي به دست من و شما به اسم چه كساني رفت؟ واقعاً ابعاد اين تاسف و تاثر و تالم بسيار گسترده است و ما رأي شخصيت با تقوا، سالم و مدير با تجربه‌اي مثل آقاي مهندس موسوي را بگيريم و به اسم كساني بنويسيم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار