کد خبر: 512252
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۳:۲۱
حزب آزادی و عدالت مصر:
فارس به نقل از پایگاه الیوم السابع، «حسین ابراهیم» طی سخنانی در کنفرانس مطبوعاتی حزب آزادی و عدالت که در مقر این حزب برگزار شد، گفت که این حزب در امور دستگاه قضایی مصر و یا موسسات دولت دخالتی نمی‌کند.

وی افزود: کسانی که از خشونت و اقدامات خشونت‌آمیز پشتیبانی سیاسی بعمل می آورند به اقتصاد مصر ضرر می‌رسانند، حزب آزادی و عدالت دیدگاه‌های فنی و طرح‌هایی را به نهاد ریاست جمهوری ارائه می‌کند و امیدوار است که دیگر گروه‌های سیاسی نیز همین کار را انجام دهند.

دبیرکل حزب آزادی و عدالت تاکید کرد که تظاهرات مسالمت‌آمیز حق ملت مصر است که از زمان انقلاب ۲۵ ژانویه به این حق دست یافته است، این حزب قانون تظاهرات را بررسی نکرده و همراه با همه برای توسعه اقتصادی و بالا بردن سطح معیشت مردم تلاش می‌کند.

وی تصریح کرد که ما باید به ثبات سیاسی و امنیتی به منظور رونق بخشیدن به اقتصاد مصر دست یابیم و راه برون رفت از بحران کنونی نیز توقف خشونت و اجرای قانون اساسی و عدم حمایت سیاسی از خشونت‌هاست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار