کد خبر: 504374
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۲۱:۲۳
  فارس: «مجید میلاد» در مصاحبه با شبکه العالم اظهار داشت: حرکت انقلابی امروز مردم بحرین، مقدمه ای برای بازگشت به میدان "اللؤلؤه" در چهاردهم فوریه آینده و دومین سالگرد انقلاب بحرین است.

مردم بحرین امروز در فعالیتی تحت عنوان "میدانهای اللؤلؤه" در میدانهای اصلی شهرها و روستاهای مختلف این کشور تجمع کردند.

نیروهای آل خلیفه از صبح امروز با استقرار در مناطق مختلف، فضای این کشور را کاملا امنیتی کرده و در برخی مناطق مانند شهر بوری، به مردم حمله کردند.

مجید میلاد تأکید کرد: مردم انقلابی بحرین هنوز به مطالبات اعلام شده خود دست نیافته‌اند، ولی با ایستادگی در برابر رژیم خشونت طلب و استبدادی حاکم، ثابت کردند که مردمی متمدن هستند. وی خاطرنشان کرد: مردم بحرین با وجود اقدامات خشونت آمیز رژیم حاکم در صحنه باقی خواهند ماند، تا به مطالبات برحق خود دست یابند.

خیزش مسالمت آمیز مردم بحرین که از ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ آغاز شده، همچنان ادامه دارد.

بحرینی‌ها خواستار تحقق مطالبات برحق خود و از جمله آنها دستیابی به آزادی و تشکیل دولت منتخب و برخاسته از رأی مردم، و همچنین خروج نیروهای اشغالگر سعودی از کشورشان هستند.

آغاز خیزش مردم بحرین از میدان اللؤلؤه، این میدان را به نماد انقلاب مسالمت آمیز مردم این کشور تبدیل کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار