کد خبر: 496467
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۱
ایسنا: سرهنگ محمودشیخی‌نژاد در دیدار با جمعی از دانشجویان جهاددانشگاهی با بیان اینکه اغلب دانشجویانی که به این شهر می‌آیند از فرهنگ‌های مختلفی برخوردارند، از دانشجویان خواست با توجه به بافت فرهنگی شهر که خاص است شئونات اسلامی را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه برای ایجاد امنیت نیازمند همکاری با همه دانشجویان هستیم، تصریح‌کرد: در سال جاری بیش از ۳۰ میلیون زائر به مشهد رفته‌اند که یک پنجم آن معادل ۶ میلیون تن یا از این شهر تردد کرده یا به مدت چند روز در آن اسکان داشته‌اند.

فرمانده انتظامی کاشمر با بیان اینکه کاشمر به عنوان دومین شهر مذهبی در خراسان‌رضوی محسوب می‌شود، گفت: به خاطر حساسیتی که به لحاظ عفاف و حجاب در این شهر است روزانه ۲۰ تلفن داریم مبنی براین که چرا با بی‌حجابی برخورد نمی‌کنید؟

نیروی انتظامی در بحث عفاف و حجاب و بدپوششی در مظان اتهام است

وی با بیان اینکه در بحث عفاف و حجاب و بدپوششی همیشه نیروی انتظامی در مظان اتهام است به دستگیری‌های سال گذشته و امسال دانشجویان اشاره کرد و تصریح‌کرد: متاسفانه در این مدت به دلیل روابط نامشروع دستگیری‌هایی داشته‌ایم.

شیخی‌نژاد با بیان‌ اینکه مایه سرافکندگی است که قشر فرهنگی ما در همان ابتدا به دلایل مختلفی دستگیر و برای‌شان پرونده تشکیل شود گفت: به بسیاری از این افراد تنها تذکر شفاهی داده‌ایم.

وی از دانشجویان خواست در مدتی که قرار است در این شهرستان تحصیل کنند مهره مثمر ثمری برای انقلاب و نظام باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار