کد خبر: 477261
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۰
ايسنا: سرگرد میراحمدی در تشريح اين خبر گفت: پیرو وصول یک فقره پرونده از دادسرای سمنان با موضوع برداشت و سرقت وجه از حساب بانکی از طریق اینترنت در پیگیری‌های انجام شده و اقدامات بخش فنی و اطلاعات جرایم پلیس فتاي استان و همچنین با ردیابی «آی پی» فرد برداشت‌کننده شناسایی و در عملیاتی دستگیر شد.

وي افزود:دربازجویی‌ها و مستندات پرونده متهم اعتراف به برداشت مبلغ هفت میلیون ریال از حساب شاکی از طریق موبایل بانک کرد.

وي همچنين از مردم خواست همواره به هشدارها واطلاع‌رسانی‌های پلیس فتا توجه لازم را داشته باشند تا دچار چنین آسیب‌هایی نشوند همچنین این معاونت به متخلفان در حوزه مجازی هشدار داد: پلیس فتا با چنین جرایمی برخورد قاطع خواهد داشت.

معاونت اجتماعی پلیس فتا ناجا اعلام داشت: سرقت حساب‌های بانکی از طریق اینترنت، عابربانک و همچنین موبایل بانک پلیس فتا از طریق مطبوعات و رسانه‌ها بارها هشدارهای امنیتی را براي اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی به مردم ارائه كرده است، اما متاسفانه هنوز شاهد چنین جرایمی در حوزه فضای مجازی هستیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار