کد خبر: 473058
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۲
باشگاه خبرنگاران:‌ محمد زارع فومني دبيرکل جبهه مردمي اصلاحات با اشاره به اينکه "شوراي راهبردي جبهه مردمي اصلاحات" درحال رايزني با 5 گزينه مورد حمايت خود است، اظهار داشت: شوراي راهبردي جبهه مردمي اصلاحات "سيد محمد خاتمي" را به عنوان اصلي‌ترين گزينه مورد حمايت قرار مي‌دهد.
 
فومني ادامه داد: ما معتقديم که خاتمي مي‌تواند نيروهاي ارزشي و کارآمد اصلاحات را دور يک حلقه جمع کند.
 
وي با اشاره به ويژگي‌هاي کانديدهاي مورد حمايت اين جبهه گفت: جبهه مردمي اصلاحات به عنوان تشکلي اصلاح طلب، افرادي که معتقد به خط امام(ره) و مقام معظم رهبري باشند را مورد حمايت قرار مي‌دهد.
 
دبيرکل جبهه مردمي اصلاحات ادامه داد: اين افراد بايد در چهارچوب قانون اساي عمل کنند و معتدل و ميانه‌رو باشند.
 
فومني تصريح کرد: اصلاح طلبان نبايد اشتباه استراتژيک اصولگرايان در انتخابات مجلس نهم را تکرار کنند و آنان بايد بر روي يک گزينه به توافق برسند چرا که کشور به يک اصلاح‌طلبان ميانه‌رو نياز دارد.
 
دبيرکل جبهه مردمي اصلاحات گفت: با ساير گروه‌هاي اصلاحات نيز رايزني‌هايي را انجام داده‌ايم و در آينده نيز ديدارهايي را با شخصيت‌هاي مهم و تأثيرگذار اصلاحات خواهيم داشت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار