
جوان آنلاین-سحر رحیمی: ماجرای استیضاح وزیر کار به داستانی تکراری تبدیل شده است.داستانی که از اواخرحیات مجلس هشتم ، با انتصاب سعید مرتضوی به ریاست سازمان تامین اجتماعی آغاز شد و حالا زمزمه های آن در راهروهای بهارستان نهم نیز به گوش می رسد.
این در حالی است که ، سعید مرتضوی، متهم پرونده کهریزک، متهمی که به گفته مقامات قضاییه هنوز پرونده اش بسته نشده است، همچنان بر میز ریاست بزرگترین سازمان اقتصادی کشور تکیه زده است.
دادستان سابق تهران حتی با وجود جنجال های خبری اخیر حکم انتصاب برای معاونینش می دهد و قول شرف خود مبنی بر استعفا را به طور کامل به دست فراموشی سپرده است.
قول شرفی که از همان ابتدا وزیر کار را از استیضاح نجات داد و روز استیضاح را برای وزیر کار شیرین کرد . در همان روز اما رئیس جمهور اعلام کرد که تعهدی برای برکناری و یا استعفای مرتضوی ندارد تا در همان لحظه منتفی شدن استیضاح معلوم شود ، مرتضوی همچنان ماندگار است و مجلس هشتمی ها فریب خورده اند.
در عوض بد قولی دولتی ها ، نمایندگان مجلس اعلام کرده اند که به قول خود مبنی بر استیضاخ وزیر کار پایبندند.
روزهای پایانی حیات مجلس هشتم بود که مجلس هشتمی های راه یافته به مجلس نهم، در نامه ای خطاب به ملت قول دادند در صورت عدم برکناری مرتضوی، استیضاح وزیر کار را در مجلس بعدی عملی کنند.
جمعی از استیضاح کنندگان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه ای خطاب به مردم ایران اعلام کردند با توجه به پیگیری حکم غیر قانونی مرتضوی در دیوان عدالت اداری منتظر رسیدگی به این حکم خواهند بود و در صورت به سرانجام نرسیدن این پرونده استیضاح را در مجلس نهم به جریان خواهند انداخت.
حالا اما به نظر می رسد ، روز موعود برای عملی کردن قول به ملت نزدیک شده است چرا که از بهارستان خبرهایی مبنی بر تلاش نمایندگان برای استیضاح وزیر به گوش می رسد و شنیده های خبرنگار جوان آنلاین حاکی از تلاش مجلس هشتمی های راه یافته به مجلس نهم برای استیضاح وزیر کار است..
گفتنی است ، در همین زمینه ، عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با اشاره به طرح استيضاح وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفته بود:اگر فقط يك روز هم از عمر دولت دهم باقي مانده باشد مجلس به وظيفه قانوني خود در خصوص استيضاح عمل خواهد كرد.
حسينعلي شهرياري نماينده مردم زاهدان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به طرح استيضاح وزير كار كه در مجلس هشتم مطرح شده بود اما به دليل پايان يافتن عمر اين مجلس ناتمام ماند گفت: قطعأ مجلس نهم به وظيفه قانوني خود در خصوص استيضاح وزير كار عمل خواهد كرد و استيضاح اين وزير را کليد خواهد زد.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با بيان اينکه بنده امضاي خودم در خصوص استيضاح وزير كار در مجلس هشتم را پس نگرفتهام اظهار داشت: قطعأ مجلس در چارچوب قانون به فعاليت خود ادامه مي دهد و استيضاح شيخ الاسلامي را کليد مي زند تا به این ترتیب خیال سعید مرتضوی و دولتی ها چندان هم آسوده نباشد.
این در حالی است که حجتالاسلام محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عدالت اداری نیز خبر داده که رسیدگی به شکایت تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره انتصاب سعید مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی آغاز شده است و هنوز معلوم نیست بالاخره سرنوشت وزیر کار با استیضاح رقم خواهد خورد یا دیوان عدالت اداری دست به کار می شود و سعید مرتضوی را بکنار می کند.
باید منتظر ماند و دید نتیجه این کش مکش طولانی بین دولت و مجلس به کجا خواهد رسید و آیا مجلس نهم در آغاز حیات خود اولین استیضاح را انجام خواهد داد یا خیر؟