کد خبر: 470259
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۶
مهر: رحیم قربانی امروز در نشستی خبری در پاسخ به سئوالی در مورد میزان افزایش منابع صندوق توسعه ملی تا پایان سال ۹۱ گفت: پیش بینی می شود با توجه به اینکه بر اساس قانون باید ۳ درصد به منابع صندوق اضافه شود، ۲۰.۵ میلیارد دلار به منابع صندوق تا پایان سال افزوده شود.

مدیرعامل صندوق توسعه ملی از انعقاد ۱۴ میلیارد و ۶۷۰ میلیون دلار قرارداد عاملیت در سال ۹۰ با بانکهای کشور خبرداد و افزد: ۸ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار نیز میزان پرداختی ها و مسدود های صندوق در سال گذشته بوده است.

وی اضافه کرد: در مجموع صندوق ۲۲ میلیارد و ۶۷۰ میلیون دلار قرارداد منعقد کرده است که با توجه به موجودی حدود ۳۲ میلیارد دلاری حدود ۹ میلیارد دلار باقیمانده است.

قربانی موجودی صندوق در پایان روز چهارم خردادماه جاری (پنج شنبه گذشته) را بالغ بر ۲۹ میلیارد و ۹۴۰ میلیون و ۷۱۱ هزار دلار اعلام کرد.

وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر پرداخت تسهیلات از منابع صندوق توسعه ملی به مترو تهران گفت: صندوق به تمام پروژه های قطارهای شهری از منابع خود تسهیلات اختصاص می دهد و مترو تهران نه تنها مستثنی نیست، بلکه در اولویت پرداخت تسهیلات قرار دارد.

مدیرعامل صندوق توسعه ملی به مشکل تامین وثیقه و ضامن از سوی مترو تهران و یافتن یک بانک عامل اشاره و از برگزاری جلساتی میان مسئولان صندوق و معاونین شهرداری تهران خبرداد و عنوان کرد: بانکها تضامین و وثایق مترو از جمله تاسیسات مترو را قبول نمی کنند، حتی تضمین دولت را نیز قبول نکرده اند.

وی از اختصاص ۲ میلیارد دلار برای پروژه قطارهای شهری خبرداد و افزود: سال گذشته قطارهای شهری مشهد توانست با یافتن یک بانک عامل و ارائه تضامین و وثایق و مدارک مورد نیاز از تسهیلات صندوق استفاده نماید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار