کد خبر: 464449
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۲
ایسنا: مهدي نويد ادهم با اشاره به طرح تعطيلي پنجشنبه‌ها كه از سال گذشته در مدارس ابتدايي اجرا شد، گفت: اين طرح يكي از بخش‌هاي طرح تحول بنيادين آموزش و پرورش است و هدف از اجراي آن، ايجاد ارتباط بيشتر دانش‌آموزان به ويژه در دوره ابتدايي با والدين است.

وي افزود: طرح تعطيلي پنجشنبه‌ها پاسخي به درخواست ديرينه و انباشته شده معلمان در سال‌هاي گذشته است، چرا كه معلمان ابتدايي همواره به دنبال تعطيلي روزپنج‌شنبه دانش‌آموزان بودند، لذا با اجراي اين طرح از سال گذشته در مدارس شاهد استقبال خوبي از سوي اولياي مدارس و دانش‌آموزان بوديم.

نويد همچنين گفت: رضايتمندي معلم و ارتقاء علمي معلمان با تعطيلي پنج‌شنبه‌ها در افزايش كيفيت آموزش موثر خواهد بود و آثار مثبت آن را در قسمت‌هاي مختلف تعليم و تربيت خواهيم ديد.

دبيركل شوراي عالي آموزش و پرورش درباره ميزان رضايتمندي اجراي اين طرح در سال تحصيلي جاري در مدارس گفت: پس از مطالعه دقيق، آمار و نتايج اين طرح را اعلام خواهيم كرد؛ ضمن آنكه تسري طرح تعطيلي پنج‌شنبه‌ها به همه مقاطع تحصيلي از ديگر برنامه‌هاي آموزش و پرورش است كه از سال گذشته آغاز و امسال نيز ادامه خواهد داشت و دانش‌آموزان راهنمايي و دبيرستان نيز از مزاياي اين طرح برخوردار خواهند شد.

دبيركل شوراي عالي آموزش و پرورش در خاتمه درباره زمان استقرار كامل طرح تحول بنيادين و محقق شدن «مدرسه ‌كانون فرهنگي محله» نيز گفت: در تحول بنيادين ايران ۱۴۰۴ به عنوان افق روشن نظام تعليم و تربيت ديده شده و برنامه‌ها براي رسيدن به اين هدف طراحي و تدوين شده است، لذا براي رسيدن به روزي كه مدرسه كانون فرهنگي محله خواهد بود، بايد همه طرح‌هاي مرتبط و زيرساخت‌هاي آن به لحاظ آموزشي، پرورشي، فضا، تجهيزات آماده شود تا مدرسه‌اي كه دوست دارند به طور كامل مستقر شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار