به گزارش خبرنگار جوان آنلاين، پدر و مادر این نوزاد به دستور بازپرس پرونده به اتهام کودکآزاری در بازداشت به سر میبرند.
صبح روز پنج شنبه ۲۰ بهمن سال گذشته مرد جوانی بدن نیمهجان دختر دو ماههاش كه او را رويا صدا ميكرد، به بیمارستان شریعت رضوی تهران رساند و دقایقی بعد پس از پركردن فرم پذيرش به بهانه آوردن شناسنامه نوزادش از بيمارستان خارج شد و ديگر بازنگشت.تيم پزشكي بعد از معاينه نوزاد متوجه آثار كبودي روي صورت و جاي سوزن روي دستهاي او شدند و بلافاصله تلاش براي نجات زندگي او را آغاز كردند، اما كودك بي گناه روي تخت بيمارستان تسليم مرگ شد. زماني كه انتظار مسئولان بيمارستان براي بازگشت پدرسنگدل طولاني شد، مأموران کلانتری ۱۱۹ مهرآباد جنوبی را از ماجرا با خبر كردند. بعد از تأييد خبر از سوي مأموران پليس، قاضي محمدشهرياري بازپرس كشيك قتل از دادسراي جنايي تجسسهاي خود را آغاز كرد. در نخستين گام، مأموران براساس فرمي كه پدر سنگدل هنگام پذيرش در بيمارستان پر كرده بود هويت او را شناسايي كردند.
فرهاد-۳۰ ساله– كه دامپزشك بود، به همراه همسر و دختر سه سالهاش در يكي از خيابانهاي اطراف بيمارستان زندگي ميكرد. زماني كه مأموران به همراه بازپرس پرونده براي دستگيري او به خانه اش رفتند، او مأموران را تهديد كرد كه همسر و فرزند خردسالش را خواهد كشت.
سرانجام در جريان يك عمليات رواني فرهاد در حالي كه با چاقو و قمه به مأموران حمله كرده و يكي از مأموران را با ضربه چاقو هدف قرار داده بود، به همراه همسرش-پروانه- بازداشت شد.
فرهاد در جريان بازجوييها به بازپرس گفت: دو ماه پیش رویا در بیمارستان به دنیا آمد، اما به دلایل مشکلات خانوادگی موفق به گرفتن شناسنامه برای او نشدیم . شب حادثه وقتی به خواب رفتیم، رویا خیلی بیتابی میکرد، به طوري كه گریههای بی امان او، من و همسرم را کلافه کرده بود.
هرچقدر تلاش کردیم ساکتش کنیم، فایدهای نداشت تا اینکه به شدت عصبانی شدم و با دست ضربهای محکم به صورتش زدم. بعد از این ضربه او آرام گرفت. صبح که از خواب بیدار شدیم متوجه کبودي صورتش شدم، بنابراين او را به بیمارستان رساندم، اما از ترس فرار كردم.
همزمان با ادامه تحقیقات، پزشکی قانونی علت اصلی مرگ کودک دو ماهه را علاوه بر ضرب و شتم، خوراندن سیانور اعلام کردند. بدین ترتیب قاضی شهریاری این پدر و مادر را دوباره مورد بازجویی قرار داد اما آنها دوباره همان ادعای قبلی را تکرار کردند. دو متهم برای تحقیقات بیشتر تا روشن شدن زوایای پنهان این جنایت در اختیار کارآگاهان اداره ۱۰ پلیس آگاهی قرار گرفتند.