کد خبر: 454815
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۲
رئیس نهاد کتابخانه های عمومی سراسر کشور گفت:سرانه مطالعه کتاب در سال ۸۹ به ۱۸ دقیقه و ۴۷ ثانیه در روز ارتقاء یافت .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، واعظی در مراسم اهداء جوایز برگزیدگان مسابقه کارتون کتاب افزود این سرانه در سال ۸۸ ، ۱۸ دقیقه و ۱۲ ثانیه و افراد مورد سنجش نیز شامل گروه سنی ۱۲ سال به بالا بود.
وی با بیان اینکه برخی از افراد و مسئولان از امار دو دقیقه ای برای سرانه کتابخوانی سخن می گویند گفت : این امار مربوط به شهرهای کشور و ۳۷ سال قبل بود که انوقت ۶۵ درصد جامعه بی سواد بودند .
واعظی در ادامه افزود : سرانه کتاب از سال ۷۸ تا کنون به صورت سالانه سنجیده می شود .
وی گفت : اخرین امار سرانه مطالعه قران و ادعیه هم در روز ۲۰ دقیقه است .
رئیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور افزود : سرانه مطالعه روزنامه در سه سال اخیر کاهش یافته بطوریکه از ۴۴ دقیقه به ۲۴ دقیقه رسیده است .
وی گفت:استفاده از شبکه های مجازی و سایت های خبری یکی از علل کاهش سرانه مطالعه روزنامه است .
واعظی با بیان اینکه گرایش به کتابخوانی در غرب در سالهای اخیر کاهش یافته است گفت : بالعکس در ایران این سرانه افزایش داشته است .
این مسئول افزود : نخستین اقدام معترضان در وال استریت ایجاد کتابخانه بود و نخستین اقدام پلیس امریکا در این موضوع حمله به این کتابخانه بود .
وی گفت : در تحولات منطقه و دنیا بویژه غرب امروز بسیاری از شعارهای غربیها که علیه کشورمان استفاده می کردند همچون حقوق بشر ، حقوق زن و محیط زیست زیر سوال رفته و به مقابله با این شعارها می پردازند .
واعظی همچنین گفت : باید از موضوع دموکراسی امریکایی به عنوان مسابقه ای بین المللی در عرصه دموکراسی استفاده کرد .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار