کد خبر: 449671
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۶
سعيد ستاري در گفت‌وگو با  ايسنا، با بيان اينكه تاكنون ۲۰ هزار از صندوق صدقات در كشور الكترونيكي شده و ۳۰ هزار صندوق هم ايمن شده‌اند، اظهار كرد: تا پايان سال‌جاري تمام صندوق صدقات سراسر كشور ايمن مي‌شوند.
وي افزود: در حال حاضر مقادير ناچيزي سرقت از صندوق صدقات صورت مي‌گيرد كه اغلب آن توسط افراد معتاد انجام مي‌شود.‌ اين مقدار ناچيز هم به اعتماد مردم خدشه وارد كرده و بنابراين بايد به صفر برسد.
معاون مشاركت‌هاي مردمي كميته امداد با بيان اينكه براي جلوگيري سرقت از صندوق‌ صدقات تخليه اين صندوق‌ها را زودهنگام كرده‌ايم، عنوان كرد: پيش از اين تخليه صندوق‌ها به صورت ماهيانه انجام مي‌شد اما در حال حاضر به صورت هفتگي و در مناطق آسيب‌خيز در زمان‌هاي كوتاه‌تر انجام مي‌شود.
وي ادامه داد: از نيروهاي انتظامي و مراجع قضايي هم براي برخورد با سارقان صندوق‌هاي صدقات درخواست كمك كرده‌ايم.
ستاري در پايان گفت: علاوه بر تمهيدات فوق روش‌هاي جديد جمع‌آوري صدقه مانند عابربانك‌ها، خط ايرانسل، تلفن همراه مورد استفاده قرارمي گيرند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار