کد خبر: 447366
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۰
عبدالله رمضان زاده قائم مقام حزب منحله مشارکت و از محکومان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم اخبار برخی سایت‌های فتنه‌گر مبنی بر شکنجه‌ روحی‌اش در زندان را تکذیب کرد.
عبدالله رمضان زاده قائم مقام حزب منحله مشارکت که به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام و فعالیت‌های غیرقانونی در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری 88 به حبس محکوم شده، به فارس گفت که با موافقت مقامات دادستانی برای حضور در مراسم چهلمین روز درگذشت پدر همسرش به مرخصی 48 ساعته آمده است.
وی با رد خبر برخی سایت‌های فتنه‌گر در خصوص شکنجه‌اش در زندان و بازنشستگی تحت فشار بازجویان اظهار داشت: واقعیت امر این است که با توجه به اینکه در حال گذراندن دوران محکومیت در زندانم و امکان حضور در دانشگاه را ندارم، شخصا از قانون بازنشستگی پیش از موعد استفاده و تقاضای بازنشتگی کردم که مورد موافقت رئیس دانشگاه تهران قرار گرفت.
این محکوم حوادث پس از انتخابات 88 این نکته را هم متذکر شد که "طی دو ماه و نیم گذشته که به زندان بازگردانده شده تا کنون بازجویی نداشته و بازجویی را نیز ندیده است که مورد شکنجه قرار گیرد و در زندان مشغول ترجمه یک کتاب تخصصی در حوزه مدیریت منازعات قومی است. "
رمضان زاده در پایان با رد اخبار منتشر شده در خصوص ضرب و شتم همسرش توسط برخی افراد در دادگاه، خاطرنشان کرد: خانم بنده هرگز به دادستانی و مراکز قضایی مراجعه نداشته و مورد حمله هیچ فردی هم قرار نگرفته است و این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار