کد خبر: 442408
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۲
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» به نقل از روابط عمومی بانک تجارت، محمدرضا غفوری در جلسه ویژه این کارگروه که با حضور مدیران روابط عمومی بانک‌های خصوصی برگزار شده بود با اشاره به مباحث مرتبط با فعالیت‌های کارگروه طرح تحول نظام بانکی طی دو سال گذشته، اظهار داشت: با توجه به تاکید ریاست محترم جمهوری بر آغاز این طرح در سال آینده، واحدهای روابط عمومی شبکه بانکی‌، فرهنگ‌سازی و ارائه اطلاعات جامع و کامل به مردم و فعالان اقتصادی کشور در خصوص طرح تحول نظام بانکی را به طور جدی در دستور کار قرار داده‌اند.
غفوری با اشاره به اینکه کارگروه طرح تحول ساختاری نظام بانکی فعالیت خود را از سال 1387 در راستای تحقق اهداف دولت و افزایش مشارکت نظام بانکی در مسیر توسعه کشور آغاز کرده، افزود: اصلاح قوانین و دستورالعمل‌ها، ارتقای بهره‌وری و کارآمدی نظام بانکی، ارائه الگوی تحول ساختاری نظام بانکی، بهبود فرآیند‌ها و روش‌های ارائه خدمات به مشتریان و توسعه ابزارهای خدماتی نوین از جمله مهمترین موضوعات مورد توجه کارگروه طرح تحول نظام بانکی بوده است.
عیوض‎لو دبیر کارگروه طرح تحول نظام بانکی با اشاره به محورهای هفت‎گانه طرح تحول نظام بانکی اظهار داشت: طی سال‌های اخیر شاهد یک عزم ملی و تلاش چندجانبه برای آغاز یک دگرگونی اساسی در نظام بانکی به منظور حرکت در راستای اهداف عالی نظام بوده‌ایم.
وی ادامه داد: امروز شاهدیم بسیاری از مدیران و کارشناسان اقتصادی کشور در نهاد ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی با موضوعات مرتبط با طرح تحول نظام بانکی مرتبط شده‌اند.
عیوض‌لو با ارائه گزارشی از عملکرد کارگروه طرح تحول نظام بانکی طی دو سال و نیم گذشته اظهار داشت: تمام تلاش من این بوده که ماحصل فعالیت‌های کارگروه به پیشبرد اهداف بانکداری اسلامی در تمامی ابعاد منجر شده و نظام بانکی پس از اجرای این طرح، آمادگی لازم برای حضور موثر در اقتصاد کشور را با توجه به تغییر شرایط حاکم بر کسب و کار بانکها داشته باشد.
دبیر کارگروه طرح تحول نظام بانکی با اشاره به فعالیت های این کارگروه در حوزه تدوین قانون و مقررات گفت: حاصل جلسات کارگروه در این بخش به ارائه پیشنهادهای بسیار خوبی منجر شده که می‌تواند در قالب قوانین جدید بسیاری از تنگناها و مشکلات ارائه خدمات در نظام بانکی را برطرف سازد.
عیوض‎لو با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته بانک‌ها طی سال‌های اخیر در جهت همسویی با اهداف دولت‌، گفت: اعطای تسهیلات به بنگاه‌های کوچک و زودبازده، مشارکت در طرح‌های مسکن مهر و مسکن روستایی، عاملیت طرح هدفمندی یارانه‌ها و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور از جمله مهمترین اقدامات شبکه بانکی در راستای عدالت گستری و رفع نابرابری‎ها در اقتصاد کشور بوده است.
وی فراهم آوردن بستر لازم برای بهینه‎سازی نظام تصمیم‌گیری داخلی بانک‌ها‌، بهره‌گیری از مشارکت نیروهای نخبه در فرآیندهای تصمیم‌سازی برای نظام بانکی‌، توجه عملی به گسترش سرمایه انسانی و اخلاق حرفه‌ای در بانک‌ها‌، شفاف‌سازی عملیات نظام بانکی‌، افزایش قانونمندی و استانداردسازی کامل فعالیت‌ها را از جمله مهمترین موضوعات مورد توجه کارگروه طرح تحول نظام بانکی عنوان کرد.
وی اظهار داشت: با حمایت موثر شورای هماهنگی مدیران و بهره‌گیری از دانش و تجربیات مدیران و کارکنان بانک‌ها و صاحبنظران و کارشناسان اقتصادی و بانکی کشور توانسته‌ایم مجموعه مدونی از پیشنهادها و راهکارهای موثر برای آغاز یک تغییر اساسی را در نظام بانکی فراهم آوریم‌.
دبیر کارگروه طرح تحول نظام بانکی با اشاره به اعطای ده‌ها هزار میلیارد ریال از منابع بانک‌ها در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه اظهار داشت‌: جهت‌گیری این کارگروه در بخش قرض الحسنه‌، تخصیص کامل منابع قرض‌الحسنه بانکها به اعطای وام‌های قرض‌الحسنه و استفاده از ظرفیت افراد و نهادهای خیّر در ترویج هرچه بیشتر این سنت الهی در فضای اقتصاد و بانکداری کشور بوده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار