کد خبر: 435648
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۵
فرزند علامه العمری:
فرزند علامه العمری (ره) با اشاره به حضور نمایندگان مقام معظم رهبری در مدینه منوره و شرکت در مراسم ارتحال پدرش گفت: این دیدار تأثیر بسیاری در تخفیف آلام خانواده و فرزندان آن مرحوم و همه شیعیان مدینه منوره داشت.
آیت‌الله شیخ کاظم العمری فرزند مرحوم علامه العمری(ره) در گفت‌و‌گو با فارس، درباره دیدار با آیت‌الله احمد جنتی و حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی که به نمایندگی از مقام معظم رهبری برای شرکت در مراسم ارتحال علامه العمری(ره) به مدینه سفر کرده بودند، گفت: آیت‌الله جنتی و حجت‌الاسلام مروی و گروه همراه آنها به دیدار ما آمدند و این گروه که نمایندگی ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دامت برکاته و تأییداته را داشتند، تأثیر بسیاری در تخفیف آلام خانواده و فرزندان آن مرحوم و همه شیعیان مدینه منوره داشت.
وی همچنین خطاب به ملت ایران گفت: ان‌شاءالله در آینده همچون پدرم در خدمت زوار پیامبر خواهیم بود و در راه او به عنوان جوار اهل‌‌البیت(ع) همانگونه که پدرمان به این امر اهتمام داشت در خدمت علما و بعثه‌های حج خواهیم بود.
شیخ کاظم العمری همچنین با اشاره به کمک‌های دولت عربستان‌سعودی در تشییع پیکر علامه العمری(ره) گفت: دولت ملک‌عبدالله نیز در تسهیل تشییع علامه العمری(ره) از مزرعه ایشان تا بقیع- که هزاران نفر از همه مناطق عربستان و کشورهای خلیج فارس و ایران و لبنان حضور داشتند- نقش بسیار خوبی داشت که تشکر می‌کنیم.
وی در ادامه با تشکر از تسلیت‌ها و تعزیت‌های ارسالی از ایران گفت: از خداوند طول عمر و نصر و ظفر را برای رهبران شما و جمیع دولت‌های اسلامی دارم و دعای طول عمر برای رهبر امت اسلامی آیت‌الله خامنه‌ای دارم.
وی در پایان در مورد پیام ابلاغی نمایندگان رهبر معظم انقلاب گفت: آیت‌الله جنتی به من ابلاغ کردند که از طرف ولی امر مسلمین آمده‌اند تا تعزیت بگویند و من این اعزام نمایندگان را بهتر از هر پیامی می‌دانم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار