کد خبر: 432798
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۲
درپی دیدار "ولید جنبلاط " با سید حسن نصرالله؛
به گزارش فارس، "مروان فارس " در گفت‌وگو با شبکه خبری "المنار " لبنان اظهار داشت: می‌توان گفت که استعفای 11وزیر گروه هشت مارس متشکل از حزب‌الله و احزاب و جریان های همپیمان آن، سیلی به سیاست آمریکا بود.

وی گفت: سیاست آمریکا، سیاست یکجانبه‌گرایی است و مقاومت لبنان در سال 2006 میلادی اسرائیل و آمریکا را شکست داد و به اعتقاد من، در منازعه کنونی نیز سیاست آمریکا شکست بزرگی درقبال لبنان خورد.

فارس در پاسخ به این سوال که آیا ما در برابر اکثریت پارلمانی جدیدی هستیم که نامزد خود را برای تصدی پست نخست وزیری معرفی خواهد کرد، گفت: این امر امکان دارد. اکنون تشکل‌ها و احزاب وابسته به جناح هشت مارس در پارلمان 57 نماینده در پارلمان دارند و احتمال دارد که نمایندگان حزب سوسیالیست ترقیخواه دروزی لبنان به ریاست "ولید جنبلاط " و تشکل "دیدار مشترک " در کنار نمایندگان گروه هشت مارس قرار بگیرند.

وی در این رابطه افزود: دیدار شب گذشته سید "حسن نصرالله " دبیرکل حزب‌الله لبنان و ولید جنبلاط دارای معانی و مفاهیم زیادی است.

فارس گفت: جنبلاط اکنون در برابر آزمایش قرار دارد و به اعتقاد من، گزینه نهایی وی ایستادن در جناح مخالف گروه 14 مارس که متشکل از جریان مستقبل و همپیمانان آن است، خواهد بود.

* مردم لبنان نخست وزیری حامی مقاومت می‌خواهند

فارس در پاسخ به این سوال که آیا بازگشت دوباره "سعد حریری " نخست وزیر سابق لبنان به دولت جدیدی از سوی گروه هشت مارس بستگی به سقف یک سیاسی ثابت و در صدر آن توقف تعامل با دادگاه بین‌المللی ویژه رسیدگی به ترور نخست وزیر اسبق لبنان دارد، گفت: این یک گزینه است اما سعد حریری به عنوان نخست وزیر لبنان شکست خورد و ما اکنون نخست وزیری می‌خواهیم که مواضع ثابتی در حمایت از مقاومت در مقابله با دشمن صهیونیستی و سیاست آمریکا داشته باشد.

وی در پاسخ به سوالی درباره نوع واکنش رژیم صهیونیستی نسبت به تحولات لبنان گفت: من واکنش اسرائیلی‌ها درقبال رویدادهای لبنان را دنبال کردم و آنها از آنچه در لبنان روی داده است، خشمگین هستند زیرا سیاست اسرائیلی‌ها در لبنان شکست خورد.

این نماینده پارلمان لبنان گفت: گروه هشت مارس با این موضعگیری خود [استعفای جمعی] تاکید کرد که منسجم و متحد در یک خط مشی و آن هم حمایت از مقاومت و استقلال لبنان قرار دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار