کد خبر: 417136
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۶
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به ساختار شکنی های جدید حزب کارگزاران و مجمع روحانیون مبارز گفت: حزب کارگزاران و مجمع روحانیون مبارز در ادامه ساختار شکنی های خود علیه نظام به دنبال ایجاد فتنه اقتصادی در آستانه اجرای هدفمند کردن یارانه ها است.
محمد خرسند در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه آتش فتنه بعد از انتخابات شعله ور شد ولی مقدمات آن از قبل شکل گرفته بوده اظهارداشت: فتنه گران و سران فتنه به دنبال ادامه ساختار شکنی ها و اغتشاشات هستند و این بار با ایجاد فتنه اقتصادی درصدر ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی هستند.
وی تصریح کرد: دشمن پس از شکست در فتنه سیاسی 88 با حربه های مختلف به دنبال فریب نظام و مردم است اما دست فتنه گران برای مردم و دولت رو شده است و مانند همیشه ناکام خواهند ماند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار