
تشریح سفر مقام معظم رهبری از زبان عضو مجلس خبرگان رهبری و ... عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگوی تفصیلی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران به تشریح ابعاد فرهنگی و سیاسی سفر مقام معظم رهبری به قم و رابطه ایشان با مراجع و روحانیون،وظایف مجلس خبرگان،مشکلات فرهنگی جامعه از جمله حجاب و عفاف،وضعیت دانشگاه ها،شاخصه های وحدت احزاب و گروه ها و وضعیت سیاسی کشور پرداخت.
مقام معظم رهبری پشتوانه اصلی مرجعیت است
آیت الله سید محمود علوی در آستانه سفر مقام معظم رهبری به قم جهت دیدار با مراجع و علما با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری پشتوانه اصلی مرجعیت است،گفت:این سفر در تحکیم پیوند رهبریت و مرجعیت و استحکام نظام تاثیر بسزایی خواهد داشت و هم صدایی مراجع و روحانیون را به گوش جهانیان می رساند.
وی با اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر لزوم وحدت علمی و روحانیون اظهار داشت: در واقع پیروزی اسلامی ایران مدیون پیوند مراجع و روحانیون است لذا وحدت مراجع و روحانیون به عنوان پشتوانه نظام و پیروی از رهنمودهای امام (ره)بزرگوار بستر مدیریت اجرایی را برای ترسیم آینده ای روشن فراهم خواهد کرد.
علوی با اشاره به شانتاژهای رسانه های اپوزیسیون بر ضد سفر مقام معظم رهبری به قم گفت: وحدت و هم صدایی مراجع همواره برای دشمنان یاس آفرین بوده لذا هر حرکتی که باعث می شود روحانیون و مراجع در راس امور قرار گرفته و با حرکت نظام همراه شوند همواره ضربه جبران ناپذیری را به دشمن وارد می کند و اهداف معارضان نظام را با ناکامی روبرو خواهد ساخت.
علوی با اشاره به نقش اعضای مجلس خبرگان رهبری گفت: وظیفه اصلی مجلس خبرگان رهبری نظارت مستمر بر مواضع رهبری است.
وی افزود:مجلس خبرگان رهبری نقش بسزایی در آگاهی دادن به افکار عمومی و ایجاد بصیرت و شکست دشمنان در حوادث سال گذشته ایفا کرده است.
مقام معظم رهبری مورد تایید تمام اعضای خبرگان است
علوی تصریح کرد:مقام معظم رهبری به دلیل اشرافی که به مسائل دارند همیشه آینده را جلوتر از دیگران دیده و به حل مسائل می پردازند و با تدبیر و حکمت گام برمی دارند.
وی با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در ایجاد بصیرت و خنثی سازی حوادث سال گذشته اظهار داشت: مقام معظم رهبری با درایت و بصیرت مسائل را به خوبی مدیریت کرده و آثار ارزشمندی از نگرش خود برای همیشه بر جا گذاشته اند.
علوی افزود: مقام معظم رهبری مورد تایید همه اعضای مجلس خبرگان رهبری است و بنابراین خبرگان رهبری پشتوانه اصلی مقام معظم رهبری است.
با منطق و اخلاق اسلامی می توان جریان های لیبرالی را مهار کرد
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به راهکارهای مقابله با جریان های لیبرال در دانشگاه ها گفت: با منطق و برخورد حکیمانه و اسلامی می توان جریان های لیبرالی که در دانشگاه ها در حال شکل گیری است مهار کرد.
علوی افزود:با برخورد اسلامی حتی می توان لجوج ترین و سخت ترین افراد را هم با حقایق اسلامی آشنا کرد لذا با تفسیر دقیق اسلام می توان جریان های لیبرالی را برای همیشه از دانشگاه ها حذف کرد.
اندیشه وهابیت به لحاظ فکری به تاریخ پیوسته است
وی تصریح کرد: اندیشه وهابیت به لحاظ تاریخ فکری تاریخ مصرف آن گذشته است و انسان هایی که به دور از جوامع بشری زندگی می کنند تابع این اندیشه و این طرز تفکر هستند.
علوی با اشاره به تلاش استکبار جهانی برای اشاعه تفکر وهابیت در مناطق مرزی اظهار داشت: منافقین و دشمنان اسلام چشم دیدن وحدت ملت ایران را ندارند لذا وهابیت برای رسیدن به اهداف تفرقه افکنانه خود به هر راهی متوسل می شوند که راه به جایی نخواهند برد.
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین تصریح کرد:با پرچم داری انقلاب اسلامی وحدت شیعه و سنی در ایران افزایش یافته لذا وهابیون در دست یابی به اهداف اختلاف افکنانه خود ناکام خواهند ماند.
مسئله فرهنگی حجاب را به مسئله ی سیاسی تبدیل کردن عاقلانه نیست
وی با تأکید بر ظرفیت های آموزشی مناسب برای فرهنگ سازی در خصوص حجاب و عفاف در جامعه اذعان داشت:مسئولان فرهنگی کشور با فرهنگ سازی حجاب و عفاف در جامعه از تبدیل مسائل فرهنگی به سیاسی اجتناب کنند.
علوی همچنین افزود:ما باید در عرصه ی فرهنگی کار جدی انجام دهیم و توسط نویسندگان صاحب فکری هم چون شهید مطهری آثار با ارزشی را در این خصوص برجای بگذاریم.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد:با بالا بردن ظرفیت های آموزشی مناسب در دانشگاه ها و مدارس باید به فرهنگ سازی در خصوص مسئله ی حجاب و عفاف بپردازیم و کار مدیریتی انجام دهیم.
تنها شرط وحدت میان احزاب پذیرش ارزشهای نظام و اصل ولایت فقیه است
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت:وحدت میان احزاب پایبند به ارزشهای نظام و اصل ولایت فقیه جایز و امکان پذیر است.
وی با اشاره به شاخص های اتحاد برای مقابله با دشمنان نظام و انقلاب افزود: احزاب باید شاخص های اصلی اتحاد را برای مقابله با دشمنان دارا باشند که بهترین شاخص پذیرفتن اصل ولایت فقیه و پیروزی از ایشان است.
با هرکس باید به میزان پایبندی او به اصول و ارزشهای نظام وحدت کرد
علوی ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بر وحدت بین مسئولین گفت: با هرکس باید به میزان پایبندی به اصول و ارزشهای نظام وحدت کرد و باید مهندسی وحدت در جامعه را روشن کنیم.
وی افزود: کسانی که اعتقاد به وحدت دارند باید زیر این پرچم فعالیت کنند و زیر سایه ی رهبری گام بردارند و نباید در کشور به اختلاف افکنی ها دامن بزنند.
سیاه نمایی علیه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه مقاصد سیاسی دارد
علوی با اشاره به تبلیغات منفی برخی فرصت طلبان برای سیاه نمایی علیه خدمات دولت در اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها خاطر نشان کرد: فرصت طلبان و مخالفان دولت تمام تلاش خود را برای سیاه نمایی علیه اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها به کار گرفته اند.
وی همچنین افزود:اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها در دراز مدت پیامدهای مثبتی بر اقتصاد ایران خواهد داشت.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با تأکید بر اینکه همواره دشمنان به دنبال ایجاد فضایی برای تخریب و اعمال نظر بر ضد دولت هستند،تصریح کرد: دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب چه در داخل و چه خارج از کشور همواره به دنبال پیدا کردن راهی برای توطئه و تخریب و همچنین سوء استفاده از شرایط داخلی کشور هستند لذا با توجه به موقعیت کنونی کشور و نزدیک شدن به زمان اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها به دنبال بحرانی جلوه دادن اقتصاد کشور هستند.
ساختار شکنی از جانب هر فرد یا گروهی محکوم است
عضو مجلس خبرگان رهبری در و اکنش به ساختار شکنی برخی احزاب سیاسی در جریانات پس از انتخابات 88 تأکید کرد: هرگونه قانون شکنی و اخلال در نظم عمومی و برهم زدن امنیت اجتماعی از سوی هر فرد یا جناحی تحت هر شرایطی محکم است لذا قوه قضائیه نباید هیچ گونه ملاحظه ای را در اجتناب از برخورد با عناصر هنجار شکن با هر گرایش و جناح بندی لحاظ کند.
احزاب تندرو با افراطی گری هایشان زمینه انحلال خود را فراهم می کنند
عضو خبرگان رهبری در پاسخ به سوالی مبنی بر حذف احزاب تندرو از بدنه سیاسی کشور تصریح کرد:احزاب تندرو با اقدامات افراطی گرانه خود زمینه حذف و انحلال خود را فراهم می کنند.
وی همچنین افزود: مردم با پی بردن به اقدامات تندروانه و اهداف براندازانه احزاب رادیکال زمینه حذف آن ها از فضای سیاسی کشور را فراهم کردند.
علوی همچنین اذعان داشت:حمایت باورمندانه و عمیق مردم نسبت به مسئولین و نظام، پشتوانه ای محکم و استوار برای انقلاب است و بیانات و تدابیر مقام معظم رهبری چون سدی مقاوم و مطمئن در برابر توطئه های دشمنان داخلی و خارجی قرار دارد.
عضو هئیت علمی دانشکده صدا و سیما همچنین اظهار داشت:اعتقاد راسخ مردم به ولایت نشأت گرفته از عمق وجودشان است لذا همواره بیانات مقام معظم رهبری را فصل الخطاب همه چیز قرارداده و خواست و نظر ایشان را مقدم برخواست و اراده خود می دانند و طی 30 سال گذشته بارها ولایت پذیری خود را به معرض نمایش گذاشته اند.
استاد دانشگاه و حوزه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که شرایط کنونی اسلام را به جنگ احزاب تعبیر کرده اند،تصریح کرد: بنابر فرمایشات رهبری،کشورهای اسلامی در شرایط صدر اسلام قرار گرفته اند و فرقه های ضد اسلامی در مقابل اسلام به صف آرایی پرداخته و درصدد اختلاف افکنی میان شیعه و سنی برآمده اند و وحدت امتهای اسلامی را هدف قرارداده اند لذا باید هوشیار باشیم و اسیر توطئه دشمنان نشویم.
وی همچنین با اشاره به توطئه استعمارگران برای ایجاد دشمنی میان شیعیان و اهل تسنن اظهار داشت:فردی روحانی نما در کویت با راه اندازی شبکه فدک به توهین و تحقیر شخصیت های مورد احترام اهل تسنن مبادرت ورزید که با واکنش و اعتراض تند مردم کویت مواجه شد، بعد از مدتی انگلیس با اهداف سیاسی به وی پناهندگی داد.
علوی همچنین خاطر نشان کرد:در گذشته مقام معظم رهبری در خصوص توهین به علما و شخصیت های اهل تسنن فتوا صادر کرده بودند و اهانت به آن ها را حرام دانستند.
وی همچنین تأکید کرد:بنابراین امتهای اسلامی باید در برابر اختلاف افکنی و سنگ اندازی دشمنان هوشیار باشند و نسبت به کوچکترین اقدام تفرقه گرانه حساس بوده و واکنش نشان دهند.
باز تعریف مدیریت جهانی از ضروریات دنیای امروز است
وی خاطر نشان کرد:با توجه به پویایی مدیریت جهان و تغییر اولویت ملت های دنیا مدیریت جهانی نیازمند باز تعریف و ترسیم جدید در سازمان ملل است.
علوی همچنین اظهار داشت: حقوق بشر،حقوق جمعی انسان ها است و به گروه یا ملیت خاصی تعلق ندارد.
عضو خبرگان رهبری با توصیه ای به احزاب و گروه های سیاسی و همچنین مردم گفت: همه احزاب و گروه های سیاسی و آحاد مردم جامعه باید براساس منافع ملی حرکت کنند.
وی همچنین تصریح کرد: احزاب و گروه های سیاسی تنها زیر لوای پرچم ولایت به اتحاد و انسجام کامل دست خواهند یافت.