کد خبر: 394926
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۵
به گزارش خبرآنلاین، این نماینده حقوقدان به استناد سخنان مخالف عباسعلی نورا نماینده زابل در مخالفت با بندی از طرح تعیین تکلیف و وقف مراکز آموزش عالی غیردولتی که بیش از همه به دانشگاه آزاد مربوط بود، گفت: بر اساس امر مقام معظم رهبری، مجلس نباید در مواردی که شورای عالی انقلاب فرهنگی ورود یافته، وارد شود.

به گفته وی، از آنجا که شورای عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه جدیدی برای دانشگاه آزاد تعریف کرده است، مجلس نمی‌تواند وارد این امر که در حوزه اختیارات رهبری است، وارد شود.

علی لاریجانی رئیس مجلس گفت: مقام معظم رهبری مشخصا در این زمینه نظری نداشته‌اند اما ضابطه‌ای بین شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس است که رهبری آن را تعیین کرده‌اند. بر اساس این ضابطه، جایی که شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد شده‌اند، ما نباید وارد شویم.

وی بر این اساس اخطار مذکور را وارد دانست و آن را به رای مجلس گذاشت. اما نمایندگان به این اخطار رای ندادند. بنابراین بررسی طرح تعیین تکلیف و وقف مراکز آموزش عالی غیردولتی در جلسه علنی امروز ادامه یافت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار