کد خبر: 393414
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۱
به گزارش جهان عليرغم تبليغات گسترده اغتشاشگران براي برهم زدن جو دانشگاه تهران، تجمع 50 نفره آشوب طلبان به سرعت با بي توجهي دانشجويان از بين رفت.عده اي از اين دانشجو نماها قصد خروج از دانشگاه را داشتند که حراست دانشگاه مانع شد.

با اين حال ساعتي پيش جمع 10 تا 15 نفره ارازل و اوباش در اطراف دانشگاه تهران تجمع کردند که بلافاصله با تدبير نيروي انتظامي از محل دور شدند.

از سمت پل حافظ تا خيابان وصال تعدادي از مردم براي تماشا و کنجکاوي تجمع کردند که البته لابه لاي مردم برخي نيز با نيروي انتظامي وارد مشاجره شدند، همين امر باعث شده است که کمي عبور و مرور ماشين ها در اين منطقه به کندي صورت گيرد.

در زير پل حافظ يک پيرزن شروع به شعار دادن کرد که با راهنمائي مردم راه منزلش را پيدا کرد.

از سمت چهارراه ولي عصر گروههاي 10 نفره سازماندهي شده اي قصد ورود به خيابان انقلاب را داشتند که با هدايت نيروي انتظامي متفرق و از خيابان انقلاب به سمت ولي عصر خارج شدند.

در ميدان ونک نيز عده اي که يا از سر کار برمي گشتند و يا براي خريد به ميدان ونک آمده بودند، به تماشاي ون ها و تيپ نيروهاي آماده باش نيروي انتظامي نشستند.

در حوالي ميدان امام حسين عليرغم تبلغات گسترده هيچ کس حضور پيدا نکرده است.

در دانشگاه شريف هم عده اي پس از گفتن الله اکبر به خوابگاه خودشان رفتند و درحال حاضر دانشگاه آرام است.

ميدان هفت تير برخلاف انتظار هيچ خبري نيست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار